Ölü soket derken ve psu değiştirsem olmaz mıÖlü soket, PSU çok kötü.
evet psuyu alıp değiştirirsin veya psuyu almaz kendin alırsın onun dışında bir sorun görmüyorum. Senin kullanım tipine ve sürene de bağlı istisnalar var tabiÖlü soket derken ve psu değiştirsem olmaz mı
Hocam yani sistem güzel fakat psu kötü bunun gibi psu alsam kaç tl tutarbence kesinlikle değer, eğer ürününe kefil olacaksa ve parçalar 2 yıldan daha fazladır kullanımda değil ise birazcık pazarlık payına da ikna edip direkt alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet psuyu alıp değiştirirsin veya psuyu almaz kendin alırsın onun dışında bir sorun görmüyorum. Senin kullanım tipine ve sürene de bağlı istisnalar var tabi
Hocam biraz daha açıklarsanız sevinirim fazla anlamıyorumknk psu C4
psu kötü yani aldıktan bir süre sonra anakart vb gibi parçalara zarar verebilirHocam biraz daha açıklarsanız sevinirim fazla anlamıyorum
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.knk psu C4
hocam forumda bu tabiri çogu kişi kullanıyor altta zaten arkadaş sorunca acıklamasını yaptım12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
psu kötü yani aldıktan bir süre sonra anakart vb gibi parçalara zarar verebilir