2300Bütçeniz ne kadar hocam ?
bende kullanıyorum ama bir böyle bir hata ile karşılaşmadım ve öneri(WHQL) yazan driveri indirin her zaman (xfx rx 5500 xt kullanıyorum)İnternette birçok insan wattman hatasından bahsetmiş, sürekli crash yediklerini söylemişler, buna rağmen 5500XT alınır mı?
rx 590 kullanan bir arkadaşım var, hergün 2-3 kere wattman hatası alıyor, uv yapmayı denedi clock spee düşürmeyi denedi ne yaptıysa olmadı, amd kart almaktan korkuyorum, 1650s de piyasada yok ne yapsam bilemedim.5500XT Kendi serisinin en sorunsuz kartı, zaten o sorunlar artık kalmadı denilecek kadar az yaşanıyor.
4gb olan model dual ve mech Alınır mı?Hocam tavsiyem 5500xt alın, pişman olmazsınız.
5500XT alabilirsiniz bir sorun görürseniz garantiye yollarsınız.rx 590 kullanan bir arkadaşım var, hergün 2-3 kere wattman hatası alıyor, uv yapmayı denedi clock spee düşürmeyi denedi ne yaptıysa olmadı, amd kart almaktan korkuyorum, 1650s de piyasada yok ne yapsam bilemedim.
Dual veya mech modeli Alınır mı? hocam5500XT alabilirsiniz bir sorun görürseniz garantiye yollarsınız.
Dual alınır, Mech mecbur kalmadıkça tercih etmeyin ısınan bir model.Dual veya mech modeli Alınır mı? hocam
Dual ile pulse arasinda bi fark varmi pekiDual alınır, Mech mecbur kalmadıkça tercih etmeyin ısınan bir model.
1900 e buldum mech model de ondan soruyorum guzel fark var aradaDual alınır, Mech mecbur kalmadıkça tercih etmeyin ısınan bir model.