Tam bir bütçe var mı?Rx 560 için en iyi işlemci nedir f/p olsun ücretinde ne kadar az o kadar iyi
Anakartinin üstünde yazar veya dxdiag dan öğrenebilirsin.Ana kartımı nereden öğrenebilirim ve ne kadar ucuz o kadar iyi
Efendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghzRyzen 3 1200 af olabilir fakat çok büyük ihtimal anakartın uyumlu değil
Efendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghzCPU-Z programını indirip "Motherboard" kısmının ekran görüntüsünü at, o kısımda anakartın tam modeli yazar.
Biz de anakartın modeline göre uygun bir işlemci öneririz.
Efendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghzAnakartinin üstünde yazar veya dxdiag dan öğrenebilirsin.
İşlemcin nedir.
Bunları bilmeden sana işlemci öneremeyiz.
Ben sana bişey oneririm alirsin anakartina uymaz paran boşa gider dediğim etkenler büyüden önemli.
Ve bir bütçe belirtirsen iyi olur
o zaman uyumsuzEfendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Efendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghz
İşlemci değiştirmene gerek yok. RX 560 takıp darboğaz olmadan kullanabilirsin.Efendim şu anki işlemcim i5 3330 3ghz
Ama şu anda dar boğaz var ekran kartı kullanımım bi düşüyor bi çıkıyorİşlemci değiştirmene gerek yok. RX 560 takıp darboğaz olmadan kullanabilirsin.
Ama fps de sıkıntı yok 144+ valorant max ayarlarda ama ben 60hz kullandığım için 60 a sabitledimAma şu anda dar boğaz var ekran kartı kullanımım bi düşüyor bi çıkıyor
İzlediğim testlere göre o işlemci GTX 1060'a bile neredeyse hiç darboğaz yapmıyor.Ama şu anda dar boğaz var ekran kartı kullanımım bi düşüyor bi çıkıyor