RX 560 işlemci önerisi

İzlediğim testlere göre o işlemci GTX 1060'a bile neredeyse hiç darboğaz yapmıyor.
Sistemde farklı bir sorun olabilir, sürücülerin güncel olduğundan emin ol.
MSI Afterburner hatalı gösteriyor olabilir, drop yemiyorsan çok da takılmana gerek yok.

Ekler

• resim_2020-11-18_225153.png
    resim_2020-11-18_225153.png
    22.4 KB · Hit: 18
Ama şu anda dar boğaz var ekran kartı kullanımım bi düşüyor bi çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama fps de sıkıntı yok 144+ valorant max ayarlarda ama ben 60hz kullandığım için 60 a sabitledim
valorant işlemci ve ekran kartı kullanımı stabil olmaz fazla grafik gerektirmediğinden dolayı i5 3470 ile rx 470 kullanıyordum sıkıntısızdı

size tavsiyen internetten amd 20.4.2 yükleyin

valorant işlemci ve ekran kartı kullanımı stabil olmaz fazla grafik gerektirmediğinden dolayı i5 3470 ile rx 470 kullanıyordum sıkıntısızdı

size tavsiyen internetten amd 20.4.2 yükleyin
Yüklüyorum efendim

Dediğim gibi MSI Afterburner bazen yanlış gösterebiliyor. Herhangi bir drop ile karşılaşmıyorsan çok da önemli değil.

Dediğim gibi MSI Afterburner bazen yanlış gösterebiliyor. Herhangi bir drop ile karşılaşmıyorsan çok da önemli değil.
Efendim bazen değil her zaman böyle ve amd software de aynı şekilde gösteriyo evet drop yemiyorum ama güzel değerler görmek isterim

Efendim bazen değil her zaman böyle ve amd software de aynı şekilde gösteriyo evet drop yemiyorum ama güzel değerler görmek isterim
Aklıma herhangi bir çözüm yolu gelmedi açıkçası. İşlemcinin ekran kartın için yeterince güçlü olması lazım.

kullandığınız çözürlük ne

Geri