Neler Yeni

Yardım RX 5600 XT kafasına göre takılıyor.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ben İntel kötü demiyorum. Herkes herşeye kötü diyor. Ben kendim AMD ekran kartı kullanıyorum driver sorunu yaşamadım. Nvidia da yaşadığım oldu ama gelip burada nViDia Sorunlu moRUk demiyorum.
aga kart sesli sıcak çalışıyor onun dışında kronik sorun çok fazla

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
aga kart sesli sıcak çalışıyor onun dışında kronik sorun çok fazla
Bu kronik sorun model ile alakalıdır en fazla. Ona bakarsan 3000 serisi Nvidia kartlarında garip garip çökmeler de oluyordu. Direk amd sorunlu diyip kestirip atmak olmaz.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bu kronik sorun model ile alakalıdır en fazla. Ona bakarsan 3000 serisi Nvidia kartlarında garip garip çökmeler de oluyordu. Direk amd sorunlu diyip kestirip atmak olmaz.
amd 5700de de 5600de de 500 serisindede çok hata oldu ama

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kartın sorunu değil. rx 5600xt cs go da gayet güzel değerler veriyor ve cs go zaten işlemci oyunu..Ekran kartı hariç her türlü sebepten olabilir.Bu arada WHQL sürümlerden birini kullanıyorsunuzdur umarım.Bunun dışında chipset driver bios update windows hepsi güncel mi ? onun dışında işlemciniz veya raminizle ilgili olabilir.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
kartın sorunu değil. rx 5600xt cs go da gayet güzel değerler veriyor ve cs go zaten işlemci oyunu..Ekran kartı hariç her türlü sebepten olabilir.Bu arada WHQL sürümlerden birini kullanıyorsunuzdur umarım.Bunun dışında chipset driver bios update windows hepsi güncel mi ? onun dışında işlemciniz veya raminizle ilgili olabilir.
Anakart geldi geleli chipset ve bios güncellemedim. Anakartım ASUS TUF B450M-PLUS. Ekran kartı güncel driverları her şey güncel. Anakartı chipseti ve biosu nasıl güncelleyecegim pek bilmiyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Bu bios'unuz https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450M-PLUS-GAMING/HelpDesk_BIOS/

Buradanda AMD Chipset Drivers yazanı indirebilirsiniz. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450

Bu arada kartınızın vBios updatesini yaptınız mı ?

Teşekkürler. vBios dediginiz sanırım yüzde 10 performans artışı. Evet onu yaptım Abdullah hocamın açtıgı konudan ekran kartı gelir gelmez yapmıştım.

Bios güncelleyin deyince siz destek kısmına baktım. Bir çok bios çıktı. En son çıkan yani sizin attıgınızı yüklemem yeterli midir?

Chipset için de sizin attıgınızı yüklemem direk sanırım yeterlidir?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler. vBios dediginiz sanırım yüzde 10 performans artışı. Evet onu yaptım Abdullah hocamın açtıgı konudan ekran kartı gelir gelmez yapmıştım.

Bios güncelleyin deyince siz destek kısmına baktım. Bir çok bios çıktı. En son çıkan yani sizin attıgınızı yüklemem yeterli midir?

Chipset için de sizin attıgınızı yüklemem direk sanırım yeterlidir?
evet chipseti direk yükleyin.Bios aynı şekilde tarihe bakın en güncel genelde en yukarıda olur zaten :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
Csde bı kaç sorun veriyor ben de anlamadım ama adrenalinden oyun modu e spor modu felanda açık olanları kapatıp kaydet öyle dene birde bide burda boş muhabbet yapanlar kapatın çenenizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart geldi geleli chipset ve bios güncellemedim. Anakartım ASUS TUF B450M-PLUS. Ekran kartı güncel driverları her şey güncel. Anakartı chipseti ve biosu nasıl güncelleyecegim pek bilmiyorum.
YouTubede videoları var bios için baya kolay işlemler aslında

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Csde bı kaç sorun veriyor ben de anlamadım ama adrenalinden oyun modu e spor modu felanda açık olanları kapatıp kaydet öyle dene birde bide burda boş muhabbet yapanlar kapatın çenenizi

Aynen keşke öncelikli olarak çözüme odaklı konuşsak. Sadece kendimi düşündügüm için başkaları da sorun yaşayıp konu açınca aynı şey oluyor. Teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Benim normal de pek taktıgım bir sorun degil ama su damlası misali. Belki 20 defa bu sorunu yaşadım. Hatta niye böyle oldu deyip pc ye reset bile atmadım. Fps 70-80 lerde cs go oynadım. Pc'yi kapatıp yarın açtıgım da sorun geçiyor yani. Reset atma geregi bile duymuyorum. Ama sürekli böyle sorunlu sık sık karşılaşmaya başlayınca artık bir konu açayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
Aynen keşke öncelikli olarak çözüme odaklı konuşsak. Sadece kendimi düşündügüm için başkaları da sorun yaşayıp konu açınca aynı şey oluyor. Teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Benim normal de pek taktıgım bir sorun degil ama su damlası misali. Belki 20 defa bu sorunu yaşadım. Hatta niye böyle oldu deyip PC ye reset bile atmadım. Fps 70-80 lerde cs go oynadım. PC'yi kapatıp yarın açtıgım da sorun geçiyor yani. Reset atma geregi bile duymuyorum. Ama sürekli böyle sorunlu sık sık karşılaşmaya başlayınca artık bir konu açayım dedim.
Nvidia fan boylarına dellendim kalabalık yapıyorlar sadece

Top Bottom