RX 5600 XT vs RTX 2060

Kartınız evo değil ise belki ama kartınız evo ise kesinlikle hayır

Şimdi fark ettim de, sanırım sorunlu TUF serisini kullanıyorsun, neyse çok mühim değil, 80 derece bir sorun değil 2060 için, ısınma sorunu demek o kartın tam performansını veremeyecek kadar ısınmasıdır, siz bu sıcaklık konusunu biraz yanlış anladınız, ısınma bir problem olması için o kartın olması gerekenden daha düşük performans vericek veya sorun çıkarıcak kadar ısınmasıdır.

2060 ile devam edin, sıcaklığa çok takılıyor iseniz benim gibi UV yapın.
O zaman AMD ısınmıyor. 5700XT 90 dereceye kadar frekans kesmiyor.

O zaman AMD ısınmıyor. 5700XT 90 dereceye kadar frekans kesmiyor.

Teorik olarak kartta performansı etkilemedikçe ve arıza çıkarmadıkça ısınma problemi olmaz, fakat insan psikolojisinde işler değişiyor :D. Heleki biz türkler zamanın da yapıştırdık AMD ye ısınıyor damgasını, Allaaah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii birazda pazarlama taktiği işin içine giriyor, sen Asus Dual modelinde 90 derecede oynarsın ve performans kaybetmessin, hatta ROG Strix ile aynı FPS leri alırsın (Aynı model kartlar için konuşuyorum), ama ROG strix 70 derece çalışıyordur, bunu görünce senin 90 derece de oyun oynaman rahatsız edici oluyor. Ama GPU nun ömrünü ne kadar etkiler sıcaklık onu bilemiyorum.

Arkadaşlar selam elimde Asus TUF RTX 2060 var bir teklif aldım RX 5600 XT Pulse ile takas üstüne 300 TL sizce mantıklı bir takas mı ?
Asla takas etmeyin
hem tuf daha iyi
hemde rtx
asla vermeyin
ama 600 800 filan derse verebilirsiniz

Teorik olarak kartta performansı etkilemedikçe ve arıza çıkarmadıkça ısınma problemi olmaz, fakat insan psikolojisinde işler değişiyor :D. Heleki biz türkler zamanın da yapıştırdık AMD ye ısınıyor damgasını, Allaaah.

Tabii birazda pazarlama taktiği işin içine giriyor, sen Asus Dual modelinde 90 derecede oynarsın ve performans kaybetmessin, hatta ROG Strix ile aynı FPS leri alırsın (Aynı model kartlar için konuşuyorum), ama ROG strix 70 derece çalışıyordur, bunu görünce senin 90 derece de oyun oynaman rahatsız edici oluyor. Ama GPU nun ömrünü ne kadar etkiler sıcaklık onu bilemiyorum.
110 dereceye kadar yolu var

Asla takas etmeyin
hem tuf daha iyi
hemde rtx
asla vermeyin
ama 600 800 filan derse verebilirsiniz
Tufun neresi iyi?

Geri