Neler Yeni

Rx 5600m neye esit?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Tdp değerine göre ısınıp isinmayacagina mi karar veriyorsun 🥴
Hayır. Ancak TDP değerleri yüksek ekran kartları performanslarından kısılmadığı için daha yüksek çalışma hızlarına sahip oluyor. Eğer TDP değerine uygun bir soğutucu kullanılıyorsa zaten ortada bir problem olmayacaktır ama bu bir laptop olduğu için gücü kısılmayan ekran kartlarına sahip bilgisayarlar daha çok ısınıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye baksın kanka? 150w olduğunu sanmıyorum ama 150w i 65 derece altında tutabilecek laptop yok hele bu segmentte hiç yok
1646122848903.png

Bu şekilde yazıyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hayır. Ancak TDP değerleri yüksek ekran kartları performanslarından kısılmadığı için daha yüksek çalışma hızlarına sahip oluyor. Eğer TDP değerine uygun bir soğutucu kullanılıyorsa zaten ortada bir problem olmayacaktır ama bu bir laptop olduğu için gücü kısılmayan ekran kartlarına sahip bilgisayarlar daha çok ısınıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazıyor.
İnanılmaz fazla bu gpu için pratikte bu kadar w a çıkmaz muhtemelen

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
İnanılmaz fazla bu gpu için pratikte bu kadar w a çıkmaz muhtemelen
Bende zannetmiyorum çıkacağını ama yine yüksek güç tüketimleri için harici soğutucu kullanmak bu tip bir laptop'u rahatlatır diye düşünüyorum.

hakkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
Laptop'ta 150W imkansız gibi, tasarımı öyle olabilir ama laptop için bu rakamlara çıkamaz. Dün farklı bir forumda bu cihazın çok ısındığını okumuştum, ben detay bilmiyorum ama iyi araştırmak gerek, ısınıp yavaşlayan bir cihaz, daha yavaş gibi görünen stabil bir GPU'dan kötüdür...

Top Bottom