RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,071
Bu fiyata alinirSence alınır mı ısınma problemi var diyorlar
Bu fiyata alinirSence alınır mı ısınma problemi var diyorlar
Hayır. Ancak TDP değerleri yüksek ekran kartları performanslarından kısılmadığı için daha yüksek çalışma hızlarına sahip oluyor. Eğer TDP değerine uygun bir soğutucu kullanılıyorsa zaten ortada bir problem olmayacaktır ama bu bir laptop olduğu için gücü kısılmayan ekran kartlarına sahip bilgisayarlar daha çok ısınıyorlar.Tdp değerine göre ısınıp isinmayacagina mi karar veriyorsun![]()
Neye baksın kanka? 150w olduğunu sanmıyorum ama 150w i 65 derece altında tutabilecek laptop yok hele bu segmentte hiç yok
İnanılmaz fazla bu gpu için pratikte bu kadar w a çıkmaz muhtemelenHayır. Ancak TDP değerleri yüksek ekran kartları performanslarından kısılmadığı için daha yüksek çalışma hızlarına sahip oluyor. Eğer TDP değerine uygun bir soğutucu kullanılıyorsa zaten ortada bir problem olmayacaktır ama bu bir laptop olduğu için gücü kısılmayan ekran kartlarına sahip bilgisayarlar daha çok ısınıyorlar.
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazıyor.
Bende zannetmiyorum çıkacağını ama yine yüksek güç tüketimleri için harici soğutucu kullanmak bu tip bir laptop'u rahatlatır diye düşünüyorum.İnanılmaz fazla bu gpu için pratikte bu kadar w a çıkmaz muhtemelen