RTX 2060 al. RTX ve DLSS avantajı var üstüne Driver sorunu falan yaşmazsınMerhabalar yeni ekran kartı alacağım ancak kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.Ama ikisi arasından seçmek şartsa 2060 alırdım ben.Zaten birbirlerine yakınlar.Merhabalar yeni ekran kartı alacağım ancak kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
5000de var zaten.5000 serisinde de wattman hatası varmı ya![]()
İkisi de piyasanın altında denk geldi o sebepten fiyat belirtmedim ancak 5600xt 500TL daha ucuz o sebepten biraz ona yöneldimBütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.Ama ikisi arasından seçmek şartsa 2060 alırdım ben.Zaten birbirlerine yakınlar.
fiyata bağlı aslındaMerhabalar yeni ekran kartı alacağım ancak kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
ozmn 5600xt derim benİkisi de piyasanın altında denk geldi o sebepten fiyat belirtmedim ancak 5600xt 500TL daha ucuz o sebepten biraz ona yöneldim
Var. RX 570 falan kadar çok değil ama yine de yaşayan baya gördüm.5000 serisinde de wattman hatası varmı ya![]()
Bütçen kısıtlıysa tabi 5600xt al.Geçim zor bu devirde.Fps olarak aynı sayılırlar ama nvdia driver ve rtx olarak avantajlıİkisi de piyasanın altında denk geldi o sebepten fiyat belirtmedim ancak 5600xt 500TL daha ucuz o sebepten biraz ona yöneldim
rtx i önemsemene gerek yok o kadar önemli değilBütçen kısıtlıysa tabi 5600xt al.Geçim zor bu devirde.Fps olarak aynı sayılırlar ama nvdia driver ve rtx olarak avantajlı
DLSS donanımsal ve yapay zeka kullanan bir işlem.bide dlss bi avantaj değil artık fsr2.0 çıktı