Çözüldü✓ Rx 5600xt mi rtx 2060 mı

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Merhabalar yeni ekran kartı alacağım ancak kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar yeni ekran kartı alacağım ancak kararsızım. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
RTX 2060 al. RTX ve DLSS avantajı var üstüne Driver sorunu falan yaşmazsın 😀

Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.Ama ikisi arasından seçmek şartsa 2060 alırdım ben.Zaten birbirlerine yakınlar.

Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.Ama ikisi arasından seçmek şartsa 2060 alırdım ben.Zaten birbirlerine yakınlar.
İkisi de piyasanın altında denk geldi o sebepten fiyat belirtmedim ancak 5600xt 500TL daha ucuz o sebepten biraz ona yöneldim

Zotac amp rtx 2060 6GB
MSI gaming x 5600xt 6GB
fiyata bağlı aslında
performans olarak aynılar
bide dlss bi avantaj değil artık fsr2.0 çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de piyasanın altında denk geldi o sebepten fiyat belirtmedim ancak 5600xt 500TL daha ucuz o sebepten biraz ona yöneldim
ozmn 5600xt derim ben

Bütçen kısıtlıysa tabi 5600xt al.Geçim zor bu devirde.Fps olarak aynı sayılırlar ama nvdia driver ve rtx olarak avantajlı

fiyata bağlı aslında
performans olarak aynılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ozmn 5600xt derim ben
Fsr 2.0 stabil çalışıyormu acaba

Bütçen kısıtlıysa tabi 5600xt al.Geçim zor bu devirde.Fps olarak aynı sayılırlar ama nvdia driver ve rtx olarak avantajlı
rtx i önemsemene gerek yok o kadar önemli değil
500 tl fark driver e gitmiş olur

DLSS donanımsal ve yapay zeka kullanan bir işlem.

FSR yazılımsal ve 2.0 versiyonu bile DLSS e göre çok zayıf kalıyor.

Ek olarak bu yapay zeka çekirdekleri sadece DLSS için çalışmak zorunda değil başka amaçlarla da kullanılabiliyor.

Geri