RX 570 2. EL 650 TL EDER Mİ ?

ALINIR MI ALINMAZ MI ?

• Oy kullanan toplam üye
    20
  • Anket kapatıldı .

doqixd

80+
Reaksiyon skoru
75
Selamlar maks 700 tl bütçe ile ekran kartı ararken rx 570 buldum arkadaş bilgisayarcıymış Asus Expediton Rx 570 4GB kart garantisi bitik ve kutu yok diye fiyatı biraz indirttim. ve 650 tl yaptım ürünün videolarını youtube yükledim buradan 1. linke buradan 2.linke ve son olarak 3.linke ulaşabilirsiniz. sizce değerler nasıl almaya değer mi ? Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• x16_853496259s6w.jpg
    x16_853496259s6w.jpg
    156.4 KB · Hit: 69
  • x16_853496259km2.jpg
    x16_853496259km2.jpg
    103.6 KB · Hit: 68
  • x16_85349625984a.jpg
    x16_85349625984a.jpg
    139.8 KB · Hit: 62
Eğer bir sorun olmadığından eminsen al bence. Fiyatı baya iyi gibi ama sanki biraz daha indirebilirdin

Selamlar maks 700 TL bütçe ile ekran kartı ararken rx 570 buldum arkadaş bilgisayarcıymış Asus Expediton Rx 570 4GB kart garantisi bitik ve kutu yok diye fiyatı biraz indirttim. ve 650 TL yaptım ürünün videolarını youtube yükledim buradan 1. linke buradan 2.linke ve son olarak 3.linke ulaşabilirsiniz. sizce değerler nasıl almaya değer mi ? Şimdiden teşekkürler.
Stress testine sok 1 saat mining falan yapilmis olabilir

Selamlar maks 700 TL bütçe ile ekran kartı ararken rx 570 buldum arkadaş bilgisayarcıymış Asus Expediton Rx 570 4GB kart garantisi bitik ve kutu yok diye fiyatı biraz indirttim. ve 650 TL yaptım ürünün videolarını youtube yükledim buradan 1. linke buradan 2.linke ve son olarak 3.linke ulaşabilirsiniz. sizce değerler nasıl almaya değer mi ? Şimdiden teşekkürler.
Test imkanın varsa al derim ala sakın test etmeden alma

Alınır ama mining falan yapılmadığından emin ol, test falan yaptır yani

stres testi yap sonuç iyi olursa alabilirsin

stres testi yap sonuç iyi olursa alabilirsin
stress testi yapamam ama adamı görüntülü arayıp yaptırta bilirim sonucun nasıl çıkması gerekiyor
Post automatically merged:

Alınır ama mining falan yapılmadığından emin ol, test falan yaptır yani
stress testinden belli olur mu
Post automatically merged:

Test imkanın varsa al derim ala sakın test etmeden alma
Stress testi belli eder mi ?

Mining kartıdır üstüne tamir görmüş olma ihtimali mevcut almayın 3-4 ay sonra o kart gümleyecek paranıza yazık!!

Edit Test yaptırarak mining kartı olup olmadığını maalesef anlayamazsınız!

Fiyat alınası fakat arkadaşların dediği gibi mining işleminde kullanılmış olma ihtimali var. Kendim de bundan yaklaşık 7-8 ay önce 2. el RX 570 aldım. Satıcı ben alırken herhangi bir kusuru olmadığını belirtti ve testleri gönderdi. Testlerde de herhangi bir sorun gözükmüyordu. Kartı alıp sisteme taktığımda aygıt yöneticisinde ünlem işareti kalkmıyordu. Biraz araştırdıktan sonra karta mining işleminde kullanılmak üzere BIOS atıldığını öğrendim. Makul bir fiyata aldığımdan dolayı iade etmekle uğraşmadım. PixelClock ile patchleyerek kullandım. Daha sonra kartın üretici firmasından orijinal BIOS'u temin ettim ve karta yazdım. Şu an için herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ne ısı ne de performans sorunu yaşamadım. Satıcı eğer size satarken tekrar orijinal BIOS'u karta yazarsa mining işleminde kullanıp kullanmadığını anlamanız oldukça güç. Dolayısıyla RX 570 gibi bir kartın 2. eline çok yakın dostunuz olmadığı sürece bulaşmanızı önermem.

Fiyat alınası fakat arkadaşların dediği gibi mining işleminde kullanılmış olma ihtimali var. Kendim de bundan yaklaşık 7-8 ay önce 2. el RX 570 aldım. Satıcı ben alırken herhangi bir kusuru olmadığını belirtti ve testleri gönderdi. Testlerde de herhangi bir sorun gözükmüyordu. Kartı alıp sisteme taktığımda aygıt yöneticisinde ünlem işareti kalkmıyordu. Biraz araştırdıktan sonra karta mining işleminde kullanılmak üzere BIOS atıldığını öğrendim. Makul bir fiyata aldığımdan dolayı iade etmekle uğraşmadım. PixelClock ile patchleyerek kullandım. Daha sonra kartın üretici firmasından orijinal BIOS'u temin ettim ve karta yazdım. Şu an için herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ne ısı ne de performans sorunu yaşamadım. Satıcı eğer size satarken tekrar orijinal BIOS'u karta yazarsa mining işleminde kullanıp kullanmadığını anlamanız oldukça güç. Dolayısıyla RX 570 gibi bir kartın 2. eline çok yakın dostunuz olmadığı sürece bulaşmanızı önermem.
peki 570 alternatifi kart önerin varmı hocam?

peki 570 alternatifi kart önerin varmı hocam?
Her ne kadar 2. el RX 570'e bulaşmanızı önermesem de muadili şudur diyebileceğim bir kart yok maalesef. Nvidia cephesinde ayırabildiğiniz bütçeye GTX 1050 satılmakta ki RX 570'e denk bir kart değil. Bu yüzden biraz daha pazar araştırması yapmanı öneririm. Özellikle garantisi devam eden kartları kovalarsan daha iyi olur. En azından sorun çıktığında servise gönderirsin.

Geri