82 derece sağlıklı değil kesinlikle.hocam benim degerler ise 6.0 mh/s sicaklik ise 82 derece üstüne cıkmıyor
Bu şekilde mining yapmanı önermem.
Benim kartlarım 58 derecede öyle hesap et.
82 derece sağlıklı değil kesinlikle.hocam benim degerler ise 6.0 mh/s sicaklik ise 82 derece üstüne cıkmıyor
kasanın etrafı kapalı arkasıda kapalı acık bi yere alip yan kapani acsam fark eder mi?82 derece sağlıklı değil kesinlikle.
hocam ben bu siteye göre hareket ediyorum site ne kadar doğru bilmiyorum MOAC la kazarsam rx 570 4gb ile yaklaşık 1200 tl geliyor doğrumu82 derece sağlıklı değil kesinlikle.
2 tane kart ile82 derece sağlıklı değil kesinlikle.
Açsan bile ne kadar fark edebilir ki?kasanın etrafı kapalı arkasıda kapalı acık bi yere alip yan kapani acsam fark eder mi?
sitenin dogrulugunu bilemem aylık getirisinide bilemem internetten video izleyerek araştirabilirsinizhocam ben bu siteye göre hareket ediyorum site ne kadar doğru bilmiyorum MOAC la kazarsam rx 570 4gb ile yaklaşık 1200 TL geliyor doğrumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tane kart ile
10 raven olsun btt kazıcam zaten hocam. btt 68 dereceyi gecmiyo btt de nbminer dan kaynaklı olabilirmi ısınma sorunuAçsan bile ne kadar fark edebilir ki?
75 derece olsa yine sağlıklı değil.
O karta uv yapmadan mining yapmanı önermem .
Bilgim yok NBMİner ile ilgili.sitenin dogrulugunu bilemem aylık getirisinide bilemem internetten video izleyerek araştirabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 raven olsun btt kazıcam zaten hocam. btt 68 dereceyi gecmiyo btt de nbminer dan kaynaklı olabilirmi ısınma sorunu
Bilgim yok NBMİner ile ilgili.
Dediğim gibi stok ayarlarda mining yapmak sağlıklı görünmüyor söylediğin sıcaklık değerlerine göre .
Ayalarının bi ss'ini ekleyebilir misin?
Memory clock ,power limit vs .
konu benim konudan çıktıAlıntıyı görüntüle
şuan btt kazılıyor hocam ravenken soldakiler yine ayni sagdaki 82 derece ustune cıkmıyor ravenda
btt de durum boyle
kusura bakmayın hocam sorunuz varsa sorabilirsinizkonu benim konudan çıktı
yo bir sıkıntı yok ben zaten tek sorum kaldı oda rx 580 12 tane kurarsam kaç w psu gerekir internettede çıkmadıkusura bakmayın hocam sorunuz varsa sorabilirsiniz
bilmiyorum ama 1000w üstü gerekebilir bence ama tam emin degilimyo bir sıkıntı yok ben zaten tek sorum kaldı oda rx 580 12 tane kurarsam kaç w psu gerekir internettede çıkmadı
anladım sağ olunbilmiyorum ama 1000w üstü gerekebilir bence ama tam emin degilim