RX 570.rx 570 mi gtx 1650 mi ?
Performans farkıyla tabii ki RX 570.rx 570 mi gtx 1650 mi ?
Rx570 1650den fazla güç tüketiyor ama gene de rx570 öneririmRX 570.
Ya kanka senin amacın ne söyle de bilelim. Yani ne yapmaya çalışıyorsun. Neden Niye? Sebep?şu siteden bir incelemeye bakabilirsin güç tüketimleri arasında dağlar kadar fark var ve OC ile kartların perofrmnası eşitleniyor denebilir ama OC'tan anlamıyorsanız RX 570 ( sapphire olmayan model)MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4 GB Review
The GeForce GTX 1650 is NVIDIA's latest Turing release, going head-to-head with AMD's Radeon RX 570. MSI's Gaming X is a premium rendition of this chip with a much improved cooler, idle-fan stop, and large overclock out of the box. Noise levels are amazing and make the card whisper quiet.www.techpowerup.com
rx 570 hocamrx 570 mi gtx 1650 mi ?
Nasıl yani ben bu cümleden " ehuehehe biz AMD fanboyuyuz daima AMD kesinlikle eheuhhehe diğerleri çok kesinlikle ama kesinlikle AMD alınmalı AMD önermeyen olmasına ehueheheu" diye anladım attığım incelemye bakabilirsin istersen. ve RX 570 önerdim.Ya kanka senin amacın ne söyle de bilelim. Yani ne yapmaya çalışıyorsun. Neden Niye? Sebep?
RX 570 önerdim diyorsun. Vention un attığı mesaja kızgın surat atıyorsun. Sonra aralarında dağlar kadar güç tüketimi farki var diyorsun ve bu kadar performans farkı varken kayle alınacak bir durum değil. Neyse senle tartışacak seviyede bir insan değilim. Konu kilit.Nasıl yani ben bu cümleden " ehuehehe biz AMD fanboyuyuz daima AMD kesinlikle eheuhhehe diğerleri çok kesinlikle ama kesinlikle AMD alınmalı AMD önermeyen olmasına ehueheheu" diye anladım attığım incelemye bakabilirsin istersen. ve RX 570 önerdim.