RX 570 PSU önerisi

Hocam durumu şöyle izah edeyim. Benim işlemcim zaten overclocklu(3.8Ghz) biraz olsun mesaj akışına bakıp cevap verseydiniz görebilirdiniz belki. Ayrıca elimde zaten CM masterbox lite 3.1 kasa var sistem 2 yıllık ben sadece ekran kartını şimdi ekliyorum ve PSU nun yetip yetmeyeceğini sordum. Özellikle de ekstra para harcamak istemiyorum dedim.
Bende söylüyorum 3.8 GHz kaldırmayacaktır. Mümkünse 3.9 GHz veya 4 GHz deneyin.

Bende söylüyorum 3.8 GHz kaldırmayacaktır. Mümkünse 3.9 GHz veya 4 GHz deneyin.
Ahaha tamam hocam sizin önerilerinize ihtiyacım yok. İşlemci stok haliyle bile darboğaz yapmıyor yapsada çok az siz hala ne saçmalıyorsunuz ?

o işlemci rx 570 rahatça besliyecektir sıkıntı çıkmaz.

Alınca yazacağım merak etmeyin hocam sizin gibi felaket tellallari çok var ortalıkta.
Ağzını topla sonra bana cevap yazarsın. Çok bilgin var ise konu açma o zaman. İyi forumlar. Hayırlı olsun. Bir sıkıntı çıkmaması dileği ile.

Ağzını topla sonra bana cevap yazarsın. Çok bilgin var ise konu açma o zaman. İyi forumlar. Hayırlı olsun. Bir sıkıntı çıkmaması dileği ile.
Yeterince bilgim var ama bu forumda benden çok daha bilgili insanlar olduğunu bildiğim için sormuştum yine de teşekkürler.

Yeterince bilgim var ama bu forumda benden çok daha bilgili insanlar olduğunu bildiğim için sormuştum yine de teşekkürler.
Ama sal beni yeter. Özür dilerim besliyormuş. Fazla hafife almışım işlemciyi. Videolardan ve konulardan baktım şimdi. İyi forumlar.

500w yeterli gelecektir

Geri