Yardım RX 570 Yeterli mi

Ali Ömer

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben kasa topluyorum işlemci olarak ryzen 5 3600 Kullanacağım ve pek fazla çeşitli oyun oynadığım söylenemez ağırlıklı olarak

1. CS-GO
2 LOL
3.GTA 5

Bu tarz oyunlar oynuyorum gönül ister ki rx580 alalım ama maddi olarak kendimi pek zorlamak istemiyorum sizce

ve beni sadece 1.5 yıl götürsün yeterli sonrasında zaten güncelleme yapacağım sizce rx 570 alırsam pişman olurmuyum

Ana kart : Asus Prime B450M
İşlemci : ryzen 5 3600
Ram Corsair Vengeance ( Şuan da 8 GB Kullanıyorum bir tane daha bundan alıp çift kanal yapacağım )

İşlemciyi 1600 AF yapıp artan fiyatta 1660Super veya RX 590+ 16gb ram yapmak FPS' yi ciddi manada yükseltir.

İşlemciyi 1600 AF yapıp artan fiyatta 1660Super veya RX 590+ 16gb RAM yapmak FPS' yi ciddi manada yükseltir.
Açıkcası işlemci konusunda yeni nesil bir işlemci tercihimdir o yüzden işlemciyi yüksek tuttum hem 2 sene kullanma hayali ile biraz da :)
Ekran kartı için 1300 civarında bütçe ayırmak istedim

Açıkcası işlemci konusunda yeni nesil bir işlemci tercihimdir o yüzden işlemciyi yüksek tuttum hem 2 sene kullanma hayali ile biraz da :)
Ekran kartı için 1300 civarında bütçe ayırmak istedim
İndirimde rx580 1350 lira oluyor bu cumayı bekle

bence işlemciyi düşürüp ekran kartını yükselt dediğin oyunlar için rx 570 gayet yeterlidir sırf rx 580 alıcam diye 2.el riskine girme bence

bence işlemciyi düşürüp ekran kartını yükselt dediğin oyunlar için rx 570 gayet yeterlidir sırf rx 580 alıcam diye 2.el riskine girme bence

3600 yerine ne alabilirim peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten dünyadan bir haber olmuşum bu her hafta oluyor mu

3600 yerine ryzen 3 ler besliyor fakat o kadar düşme derim ryzen 5 serisinden 3600 den düşük işlemcileri alabilrisin

Geri