RX 5700 XT Almak için nedenler

Saphire RX 5700 XT nitro+ ın kine bakarsanız 750w göreceksiniz
Bide bu işler önemli
Ben 800w almayı planlıyorum
Nereden öğrendiniz acaba?

nitropsu.JPG

Son düzenleme:
Selamlar bir pc topluyorum normalde amd nin kartlarını sevmezdim ama çogu kişi önerdi bende almaya karar verdim diyebiliriz şöyle bir pc topladım ama hala tam olarak ikna olmuş degilim bana 5700 XT almak için nedenleri söylermisiniz? (ucuz demeyin digerlerine göre ucuz oldugunu biliyorum) ha birde 650w yetermi? sistemim aşşagıda.

-AMD Ryzen 5 3600 .
-MSI B450 Tomahawk MAX .
-GeIL 16GB (2x8) Evo X II RGB AMD Edition 3200mhz .
-Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC .
- XPG 512GB SX6000 Pro.
-Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı .

Ekipmanları naptınız peki?

Bu arada sistemi alın.(Niye yazdıysam zaten benim öneridiği sistem)

Dediğim gibi 650w yeterli gigabyte model iyi r5 3600 onu besler ve 2070spuerden çok daha ucuz ama performans olarakta onla kafa kafaya.

Vallahi bu sistemi alıp ta yükseltmeyeceksen yazık bence böyle bir düşünce ben 800w alıp ileriye dönük kullanacam siz 650w alıp
Sonra keşke 800 alsaydım derken ben sistemime yeni ekipman takıyor olacam
Ben şahsi önerimi yaptım yanlış söylediğim şeyler var ama bu 800w a gerek duyulmadığı anlamına gelmiyor maalesef bana bir zararı yok saygılar

Vallahi bu sistemi alıp ta yükseltmeyeceksen yazık bence böyle bir düşünce ben 800w alıp ileriye dönük kullanacam siz 650w alıp
Sonra keşke 800 alsaydım derken ben sistemime yeni ekipman takıyor olacam
Ben şahsi önerimi yaptım yanlış söylediğim şeyler var ama bu 800w a gerek duyulmadığı anlamına gelmiyor maalesef bana bir zararı yok saygılar
Gittikçe üretim teknolojisi gelişiyor nm ler düşüyor ve kartların daha az güç çekmesi için çalışmalar yapılıyor.

2080super için bile 600 650w yetiyor 2 tane ekran kartı takmayacaksanız hiç gerek yok

Gittikçe üretim teknolojisi gelişiyor nm ler düşüyor ve kartların daha az güç çekmesi için çalışmalar yapılıyor.

2080super için bile 600 650w yetiyor 2 tane ekran kartı takmayacaksanız hiç gerek yok
bu fotoğrafta msı RX 5700 XT gaming x modeline ait
750w istiyor bakarsan
Screenshot_20200325-105554.png

Son düzenleme:
Hayır neden acaba güç yetermi düşüncesine giresinki
Rtx 2080s te 650w alamazsin sen önerilsede korkarsın

Son düzenleme:
O kartın markası yani AMD nin sitesinde en az 600W güç kaynağı olsun diyo ama sen bilirsin :).
Ben gerekli olana baktım Almanya'nın en ünlü sitesi alternate ten baktım.
Bak genede sen bilirsin ben en az 750 w öneririm kendimde öyle bişey Alacam

Geri