Neler Yeni

RX 5700 XT ÇİFT FAN VE ÜÇ FAN ARASINDAKİ FİYAT FARKI

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
BU 5300TL iken

Bu neden 3700TL

2 fan ve 3 fan arasında gerçekten bu kadar fark var mı performansı doğrudan etkiler mi? 2 fanlı ekran kartı alıp kasa içi soğutmayı iyi tutsam olur mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TUF olan model pulseden fazla ısınıyor. TUF olan model sorunlu zaten. Pulse daha serin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU 5300TL iken

Bu neden 3700TL

2 fan ve 3 fan arasında gerçekten bu kadar fark var mı performansı doğrudan etkiler mi? 2 fanlı ekran kartı alıp kasa içi soğutmayı iyi tutsam olur mu?
Bütçeniz yeterse en iyi 5700xt' lerden birisi
Sapphire Nitro RX 5700 XT 8GB OC 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı (hepsiburada.com)

frankseee

80+
Aynı model değiller?

furkngrsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Gürsoy
Tuf alıcaksanız evo olan yenilenen modelini alın ancak pulse modelinin soğutması da gayet güzel. Üç fanlı modellerden istiyorsanız gigabyte ve sapphire nitro+ da bakabilirsiniz.

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TUF olan model pulseden fazla ısınıyor. TUF olan model sorunlu zaten. Pulse daha serin.
Çift fanlıların triolardan farkı yok yani performans olarak değil mi? Önerebileceğiniz çift fanlı modeli var mı 5700xt'nin?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çift fanlıların triolardan farkı yok yani performans olarak değil mi? Önerebileceğiniz çift fanlı modeli var mı 5700xt'nin?
Önerdim. Ama fark var. TUF olan model sorunlu çünkü. Mesaja bir daha bakın. TUF model referans modelden bile geri kalıyor bazen.

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
Aynı model değiller?
Aynı modeller arasında da devasa farklar var tek fan için değer mi sizce?

Tuf alıcaksanız evo olan yenilenen modelini alın ancak pulse modelinin soğutması da gayet güzel. Üç fanlı modellerden istiyorsanız gigabyte ve sapphire nitro+ da bakabilirsiniz.
İlla 3 fanlı olması gerekmiyor bana performans kaybı yaşatmayacaksa düzgün 2 fanlı modelleri de tercih edebilirim

Önerdim. Ama fark var. TUF olan model sorunlu çünkü. Mesaja bir daha bakın. TUF model referans modelden bile geri kalıyor bazen.
Anladım hocam zaten TUF'un sorunlu olduğu konusunda anlaştık. Size genel olarak çift fanlıların 3 fanlı olanlardan tek farkı soğutması mı diye sordum :)

furkngrsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan Gürsoy
Aynı modeller arasında da devasa farklar var tek fan için değer mi sizce?

İlla 3 fanlı olması gerekmiyor bana performans kaybı yaşatmayacaksa düzgün 2 fanlı modelleri de tercih edebilirimsapphire
sapphire pulse modeli dışındaki iki fanlılar zaten gereksiz pahalı onları alcağıma nitro+ alırım. İlla iki fanlı alıcam derseniz tek seçenek pulse kalıyor bence.

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
sapphire pulse modeli dışındaki iki fanlılar zaten gereksiz pahalı onları alcağıma nitro+ alırım. İlla iki fanlı alıcam derseniz tek seçenek pulse kalıyor bence.
Teşekkürler kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,559
Üyeler
163,844
Son üye