- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben buna ilerde sadece bi 8 ram daha ekleyecem bana şöyle yeter mi yetmez mi ileride PSU yükseltirim bu fiyata başka yerde yokArkadaş ileride yükseltme felan yapacak o yüzden daha yüksek olsun
Ben buna ilerde sadece bi 8 ram daha ekleyecem bana şöyle yeter mi yetmez mi ileride PSU yükseltirim bu fiyata başka yerde yokArkadaş ileride yükseltme felan yapacak o yüzden daha yüksek olsun
Tek bir ram yanlış hatırlamıyorsam 5W civarı güç çeker. Bu hiç bir şeyi etkilemezBen buna ilerde sadece bi 8 RAM daha ekleyecem bana şöyle yeter mi yetmez mi ileride PSU yükseltirim bu fiyata başka yerde yok
Bak kardeş r3 1200 ün tdpsi ne 65w R5 1600ün tdpsi kaç 65 w ben ginede emin olmak için size sorayım dedim hele sen çok kafamı karıştırdın ileriye dönüğü boşver diyom sana bi 8 ram eklerim dedim ileride PSU yükseltirim sıkıntı yookYetmez her türlü yetmez yinede siz bilirsiniz
Tamam kafana göre takıl napıyorsan yap!Bak kardeş r3 1200 ün tdpsi ne 65w R5 1600ün tdpsi kaç 65 w ben ginede emin olmak için size sorayım dedim hele sen çok kafamı karıştırdın ileriye dönüğü boşver diyom sana bi 8 RAM eklerim dedim ileride PSU yükseltirim sıkıntı yook