Mustafa Ocak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 75
- İsim
- Mustafa Ocak
bu arada corsair 1500e var demişsin ben adamı attığı postu yanlış okudum kasa önerir misiniz? içinde psu ile gelen diye anladım o yüzden o kasayı attım sonradan anladım psu ve kasayı ayrı yazdığını ondan sonra ayrı ayrı attım zaten ürünleri yani çok da ölüm kalım meselesiymiş gibi kurcalamana gerek yokYanlış bilgi veriyorsun adama, attığın kasaların hiçbirini fiyatını haketmiyor. bu konuya senden başkası bakmasa adam gidip 2300 TL'ye corsair diye alsa (ki 1500 TL'ye var) onun tüm günahı sana yazılacak farkındasın dimi? Yaptığın öneriler saçma yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk askeri vicdanlıdır rahat olBirinin bu kadar bomboş kasalara bu kadar para vermesi içime sinmedide ondan. Hani vicdan duygusu felan? varsa sende belki canlanır aklına gelince.
2022 yılındayız kankam şuan çıkan markalar kaliteli tabi dandik kalitesiz ürünler de var ama bazı ürünler de kaliteli ama ben doğrusu yorumlara yıldızlara bakarak önerdim ama sana git kesinliklle dark kasası şu şu modeli al demedim.. Ona göre seçimini yap pişman olma sonra.. Ama ayrı ayrı corsair 650w gold psu alıp yanına dark ın boş kasasını alabilirsin..teşekkürler
dark markasını ilk defa duyuyorum pişman olmayız değilmi
ÖNERDİM, AL DEMEDİM SİLAH ZORUYLA