RX580 bile bu sıcaklıkları görmüyor. Macun vakti gelmiş.merhaba arkadaşlar 3 ya da maximum 4 dakikalık bir fulmark testi sonucu ekran kartımın sıcaklığı 81 dereceyi gördü normal mi ? Alıntıyı görüntüle
Ürün 2.el mi? Bir de termal macun yenilemesi yaptınız mı hocam arctic mx4 modeliydi sanırım 2019 olan onu alarak sıcaklık düşürülebilirmerhaba arkadaşlar 3 ya da maximum 4 dakikalık bir fulmark testi sonucu ekran kartımın sıcaklığı 81 dereceyi gördü normal mi ? Alıntıyı görüntüle
Kart 580 zaten. Yanlış yazmış arkadaş. Fotoda 580 var.RX580 bile bu sıcaklıkları görmüyor. Macun vakti gelmiş.
2020 de 0 olarak kendim aldım 1 kere açıp macun yeniledim 4 ay önceÜrün 2.el mi? Bir de termal macun yenilemesi yaptınız mı hocam arctic mx4 modeliydi sanırım 2019 olan onu alarak sıcaklık düşürülebilir
kart 580 yanlış yazmışımRX580 bile bu sıcaklıkları görmüyor. Macun vakti gelmiş.
2020Ürün 2.el mi? Bir de termal macun yenilemesi yaptınız mı hocam arctic mx4 modeliydi sanırım 2019 olan onu alarak sıcaklık düşürülebilir
TeşekkürlerKart 580 zaten. Yanlış yazmış arkadaş. Fotoda 580 var.
Termal ped vakti gelmiş o zaman macunla bitmiyor sadece2020 de 0 olarak kendim aldım 1 kere açıp macun yeniledim 4 ay önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kart 580 yanlış yazmışım
1-2 Saat önce Mining çıkması Rog Strix RX 580 8GB test ettim arkadaşım için, kart furmarkta 18 dakika sonunda 66 dereceyi geçmedi. Senin kart baya ısınıyor. MSI Armor mu kart?2020 de 0 olarak kendim aldım 1 kere açıp macun yeniledim 4 ay önce
asusun bi modeli içinde termal ped yok malesef2020
Teşekkürler
Termal ped vakti gelmiş o zaman macunla bitmiyor sadece![]()
yok asus marka kutusunda beyaz kaplan var1-2 Saat önce Mining çıkması Rog Strix RX 580 8GB test ettim arkadaşım için, kart furmarkta 18 dakika sonunda 66 dereceyi geçmedi. Senin kart baya ısınıyor. MSI Armor mu kart?
Asus Dual modeli. Çok ufak bir videoya baktım ve 20 dakikalık testte 73 dereceyi geçmiyor.yok asus marka kutusunda beyaz kaplan var
Hocsm farketmez 0.5 mm istiyor olmasi lazim onunasusun bi modeli içinde termal ped yok malesef
yok asus marka kutusunda beyaz kaplan var
kasam 6 fanlı rgb modelAsus Dual modeli. Çok ufak bir videoya baktım ve 20 dakikalık testte 73 dereceyi geçmiyor.
Kasan hava almayan bir model mi?