Rx 580 hangi marka daha iyi?

Rx 580 en iyi marka hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    24

xwBatin

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar rx 580 alacağım 2. El piyasasında ve sıfır piyasasında aşağı yukarı yakın fiyatlar hangi markayı almalıyım

armor serisi giriş seviye soğutma kullanıyor asus soğutması daha iyi kendi fikrim değil farklı forum sayfasından aldığım bilgidir

ROG bulabilirsen sağlam modeldir.

Zamanında sapphire pulse modelini kullanıyordum, en iyisi değil lakin sıkıntısız kullanmıştım.

Asus dual da bakabilirsin. Ben neredeyse 5 yıl kullandım. Gayet memnundum. Bakım yapmadığım için ısınıyordu fakat yükte 70 derece civarında çalışabilen iyi bir kart.

Son düzenleme:
Arkadaşlar rx 580 alacağım 2. El piyasasında ve sıfır piyasasında aşağı yukarı yakın fiyatlar hangi markayı almalıyım
bence rx580 eskidi bütçeyi yükseltip rx6600 bakabilirsin

arkadaşlar ilanlara detaylı baktığımda asus dualin mining olduğundan şüphe duydum ondan dolayı MSİ ARMOR ya da GİGABYTE AORUS alınabilir durumda hangisi sizce?
Post automatically merged:

aga hala daha rx580 deniliyor ya patlıyorum ben ya :D
kanka fivem/mta oynuyorum öğrenciyim miliyon dolarlar döndürmüyorum elimde düşük bütçede en iyi ekran kartı rx580 şuanda

bence rx580 eskidi bütçeyi yükseltip rx6600 bakabilirsin
testlere baktım ve bundan 2-3 seneye oyun oynamayı bırakırım gibime geliyor paramın hepsinide dökmek istemiyorum beni idare edebilecek bir kart

Armor serisi msi ın bugüne kadar üretmiş olduğu en kötü seridir. Backplate bile yok direkt devreler açıkta. Bedava verseler öyle kullanılır. Amd tarafında sapphire nitro plus en hızlı rx580 dir. Asus dualı kullandım kasanız mesh ise 70 derece üstüne çıkmaz.
3 fanlı model almaya gerek yok bu kart için. Fiyatlar birbirine yakınsa 3 fanlı model alın Rog gibi. Baktınız 3 fanlılar çok pahalı asus dual da işinizi görür saphire nitro plus da.

arkadaşlar ilanlara detaylı baktığımda asus dualin mining olduğundan şüphe duydum ondan dolayı MSİ ARMOR ya da GİGABYTE AORUS alınabilir durumda hangisi sizce?

kanka fivem/mta oynuyorum öğrenciyim miliyon dolarlar döndürmüyorum elimde düşük bütçede en iyi ekran kartı rx580 şuanda

testlere baktım ve bundan 2-3 seneye oyun oynamayı bırakırım gibime geliyor paramın hepsinide dökmek istemiyorum beni idare edebilecek bir kart
kanka 4-4.5k ya rx6600 varken ne olursa olsun rx580 öneremem nasıl öneriyim dediğin milyon dolardan kasıtın ne anlmadım çoğu insanın bütçesi zaten maks 20-30k bir çoğunun da 10-15k bu zamanda rx580 akıl mantık işi değil

Alabileceğin en iyi model ROG.

Geri