bence rx580 eskidi bütçeyi yükseltip rx6600 bakabilirsinArkadaşlar rx 580 alacağım 2. El piyasasında ve sıfır piyasasında aşağı yukarı yakın fiyatlar hangi markayı almalıyım
kanka fivem/mta oynuyorum öğrenciyim miliyon dolarlar döndürmüyorum elimde düşük bütçede en iyi ekran kartı rx580 şuandaaga hala daha rx580 deniliyor ya patlıyorum ben ya
testlere baktım ve bundan 2-3 seneye oyun oynamayı bırakırım gibime geliyor paramın hepsinide dökmek istemiyorum beni idare edebilecek bir kartbence rx580 eskidi bütçeyi yükseltip rx6600 bakabilirsin
kanka 4-4.5k ya rx6600 varken ne olursa olsun rx580 öneremem nasıl öneriyim dediğin milyon dolardan kasıtın ne anlmadım çoğu insanın bütçesi zaten maks 20-30k bir çoğunun da 10-15k bu zamanda rx580 akıl mantık işi değilarkadaşlar ilanlara detaylı baktığımda asus dualin mining olduğundan şüphe duydum ondan dolayı MSİ ARMOR ya da GİGABYTE AORUS alınabilir durumda hangisi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fivem/mta oynuyorum öğrenciyim miliyon dolarlar döndürmüyorum elimde düşük bütçede en iyi ekran kartı rx580 şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
testlere baktım ve bundan 2-3 seneye oyun oynamayı bırakırım gibime geliyor paramın hepsinide dökmek istemiyorum beni idare edebilecek bir kart