Neler Yeni

Rehber RX 580 Undervolt Rehberi ( Performans kaybı olmadan.)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Güzel rehber hocam sabah vakti yükseltin bu konuyu eminim bir çok kişinin işine yarar.
Bİr de önerim kendim göremedim
Kendi kartınızın modelini ekleyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

rygness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ömer mutsuz
Ayarların değiştiğini söyleyip doğru olmadığını söylemen ayrı bir olay, bu benim kartıma göre orada belirtiyorum zaten; Ayrıca kendi rehberini paylaşmanı doğru bulmuyorum, yanlış olan yeri belirtirsin, düzeltirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vega 8 maalesef bulunmuyor elimde, elime geçerse neden olmasın.

1800 wattman alıyorsan, 1750'ye 850 yapabilirsin. Bizzat ben 2250'ye 900 ile wattman yaşamıyordum.
Valla şuan sorun yaşamadım bi 1750 850 yapayım bari vrami

GFYT

80+ Bronze

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Buraya kavga çıkarmaya mı geldin? İstediğim rehberi, istediğim şekilde açarım; seni hiçbir şekilde ilgilendirmez.

Saol...

Rehberleri yardım isteme konusuyla karıştırıyorsun sen dostum, kafana göre aynı donanımla alakalı rehber açamassın.

GFYT

80+ Bronze
Rehberleri yardım isteme konusuyla karıştırıyorsun sen dostum, kafana göre aynı donanımla alakalı rehber açamassın.
Önceden 2 rehberin bulunuyorken 3. rehberi açma hakkını nasıl kendinde görüyorsan, benim de istediğim konuda rehber açma hakkımı sorgulayamazsın, sana düşmez. Ayrıca her 1 ayda sürücü güncellemesi çıkıyor bu kartlara, ayarlar değişiyor; her ayda yeni bir rehber açmak normal bir durum, neden bu kadar takıldın anlamış değilim. Daha çok beğeni almak için bu tutumlarım var diyorsan orasını bilemem.;)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Önceden 2 rehberin bulunuyorken 3. rehberi açma hakkını nasıl kendinde görüyorsan, benim de istediğim konuda rehber açma hakkımı sorgulayamazsın, sana düşmez. Ayrıca her 1 ayda sürücü güncellemesi çıkıyor bu kartlara, ayarlar değişiyor; her ayda yeni bir rehber açmak normal bir durum, neden bu kadar takıldın anlamış değilim. Daha çok beğeni almak için bu tutumlarım var diyorsan orasını bilemem.;)

Siz bu beğeniler ile birbirinizle yarışa girmişşiniz her durumda beğeni kasma damgasını yapıştırıyorsunuz ama buna takılmicam kasıcak olsaydım konu dışında bile boş boş yazardım, ekstradan driverlar ile karta yapılan UV ile OC un alakası yok çünkü sen donanımın kendi değerleri ile oynuyorsun bu ayarlar en eski driver ilede en yeni driver ilede sorun çıkarmaz nerden çıktı bu her yeni driver da karta yeni ayar yapma olayı ? 3 tane rehberim vardı doğru ama yenisini açtığımda eskilerini kapatmıştım belli ufak hatalar yüzünden aynı şekilde o hatalar ilede seni uyardım, artık seni kendi haline bırakıyorum :).

GFYT

80+ Bronze
Siz bu beğeniler ile birbirinizle yarışa girmişşiniz her durumda beğeni kasma damgasını yapıştırıyorsunuz ama buna takılmicam kasıcak olsaydım konu dışında bile boş boş yazardım, ekstradan driverlar ile karta yapılan UV ile OC un alakası yok çünkü sen donanımın kendi değerleri ile oynuyorsun bu ayarlar en eski driver ilede en yeni driver ilede sorun çıkarmaz nerden çıktı bu her yeni driver da karta yeni ayar yapma olayı ? 3 tane rehberim vardı doğru ama yenisini açtığımda eskilerini kapatmıştım belli ufak hatalar yüzünden aynı şekilde o hatalar ilede seni uyardım, artık seni kendi haline bırakıyorum :).
Boş boş yazıyorsun zaten, o konuda hakkını yemek sana haksızlık yapmak olur. 20.12.1 ile 1060v'de bile wattman yerken şuan 1040-1051'de sıkıntı yaşamıyorum, verdiğin her yanıt yanlış bilgi aslında, seninle uğraşmayacağım .

Uyarmak istiyorsan şu şu kısımda yanlışlık var düzeltirsen sevinirim cinsinden yorum yaparsın, tutup ta kendi rehberinle kıyaslamazsın. İlk yorumu atan arkadaş voltaj ayarları yok diye yorum bırakmış, sakin bir dille teşekkür edip hatamı düzelttim zaten. Bu yaptığının anlaşılır bir tarafı yok, tartışmaya açık bile değil. Kendinle çelişiyorsun, 2 rehber varsa 3.'ye gerek yok sana kalırsa, neden açtın 3. diye soramaz mıyım? Tartışmayı bırak, başka konulara yönel, uzatmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,603
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom