RX 580 Yanlış Vram

Selim

80+
Reaksiyon skoru
111
Arkadaşlar 2.el ekran kartı alacağım 8 gb olduğunu iddia ediyor ama dxdiag da falan 4 gözüküyor win7 olduğu içinmiş diğer attıkların da 8 gözüküyor ne yapacağımı bilemedim
Fiyatını sorarsanız da 950₺

Arkadaşlar 2.el ekran kartı alacağım 8 gb olduğunu iddia ediyor ama dxdiag da falan 4 gözüküyor win7 olduğu içinmiş diğer attıkların da 8 gözüküyor ne yapacağımı bilemedim

Bu nasıl oluyor böyle ?!
@Mehmet Yılmaz sen ne dersin :).

Satın alacağın cihaz Sapphire marka RX580 PULSE modeline ait bir kart. Bios numarasına göre 8 GB bir RX580. Teşekkürler.

Ikinci el ekran kartı almak kumar oynamak gibi bir şey hele rx580 gibi bir kartta kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum.

ürün nosunu iste fatura fotosu falan iste veya başka ilanlara bak çok var zaten

Satın alacağın cihaz Sapphire marka RX580 PULSE modeline ait bir kart. Bios numarasına göre 8 GB bir RX580. Teşekkürler.
Usta gigabyte marka bir kart nerden vardın bi kanıya

Dxdiag yanılıyor olabilir benim eski 64MB ekran kartımı 1gb gösteriyordu.
Bilemedim

Yani iyi mi kötü mü

Ikinci el ekran kartı almak kumar oynamak gibi bir şey hele rx580 gibi bir kartta kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum.
Evet biraz öyle ama 2.elden başka çare yok ne alabilirim ki sıfır

Bios falan atmıştır güvenmeyin sakın
peki ya başka bi şekilde anlamanın yolu var mı aydınlanmam lazım

Bilemedim

Yani iyi mi kötü mü

Evet biraz öyle ama 2.elden başka çare yok ne alabilirim ki sıfır

peki ya başka bi şekilde anlamanın yolu var mı aydınlanmam lazım
Seri numarasından anlaşılabilir sanırım, 950 TL fazla gibi geldi bana.

Usta gigabyte marka bir kart nerden vardın bi kanıya
Bios numarasına göre böyle bir kanıya vardım. Resimlerde GİGABYTE gözükmekte. Fark ettikten sonra bu konuyada bir açıklık getirmek için bir cevap yazmaktaydım ki siz cevap yazdınız. Buraya cevap yazalım. Satın aldığın kişiye "amdvbflash" yazılımını yükletmen gerkemekte. En doğru bilgiyi buradan alabiliriz. Ayrıca mümkün olduğu kadar 2.el kartlardan kaçınmalısın. Arkadaşlarımın dediği gibi bios atılmış olabilir. Teşekkürler. @Selim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri