Bu nasıl oluyor böyle ?!
DXdiag yanılırmı ?Bios falan atmıştır güvenmeyin sakın
Usta gigabyte marka bir kart nerden vardın bi kanıyaSatın alacağın cihaz Sapphire marka RX580 PULSE modeline ait bir kart. Bios numarasına göre 8 GB bir RX580. Teşekkürler.
Hakikaten nasıl oldu oUsta gigabyte marka bir kart nerden vardın bi kanıya
BilemedimDxdiag yanılıyor olabilir benim eski 64MB ekran kartımı 1gb gösteriyordu.
Yani iyi mi kötü müSatın alacağın cihaz Sapphire marka RX580 PULSE modeline ait bir kart. Bios numarasına göre 8 GB bir RX580. Teşekkürler.
Evet biraz öyle ama 2.elden başka çare yok ne alabilirim ki sıfırIkinci el ekran kartı almak kumar oynamak gibi bir şey hele rx580 gibi bir kartta kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum.
peki ya başka bi şekilde anlamanın yolu var mı aydınlanmam lazımBios falan atmıştır güvenmeyin sakın
Seri numarasından anlaşılabilir sanırım, 950 TL fazla gibi geldi bana.Bilemedim
Yani iyi mi kötü mü
Evet biraz öyle ama 2.elden başka çare yok ne alabilirim ki sıfır
peki ya başka bi şekilde anlamanın yolu var mı aydınlanmam lazım
Bios numarasına göre böyle bir kanıya vardım. Resimlerde GİGABYTE gözükmekte. Fark ettikten sonra bu konuyada bir açıklık getirmek için bir cevap yazmaktaydım ki siz cevap yazdınız. Buraya cevap yazalım. Satın aldığın kişiye "amdvbflash" yazılımını yükletmen gerkemekte. En doğru bilgiyi buradan alabiliriz. Ayrıca mümkün olduğu kadar 2.el kartlardan kaçınmalısın. Arkadaşlarımın dediği gibi bios atılmış olabilir. Teşekkürler. @SelimUsta gigabyte marka bir kart nerden vardın bi kanıya