rx 580

erhanigga

80+
Reaksiyon skoru
57
ilk defa pc alacağım diğer parçalarım iyi ama ekran kartında fikir sahibi değilim herkes rx580 önerdi bi arkadaşım da shappire rx580 önerdi ama overklockluymuş galiba fabrika çıkışı olarak ekstra bişi almam gerekir mi yoksa anakarta direk taksam çalışır mı

ilk defa PC alacağım diğer parçalarım iyi ama ekran kartında fikir sahibi değilim herkes rx580 önerdi bi arkadaşım da shappire rx580 önerdi ama overklockluymuş galiba fabrika çıkışı olarak ekstra bişi almam gerekir mi yoksa anakarta direk taksam çalışır mı
Anakarta direk tak çalışır dostum. Ama sen bütçe belirtirsen belki biz sana daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz. 😊

Anakarta direk tak çalışır dostum. Ama sen bütçe belirtirsen belki biz sana daha iyi tavsiyelerde bulunabiliriz. 😊
bütçem 4-5 arası ama dolar düşmesini bekliyorum yazın da alabilirim sorun yok kafamdaki sistem şu
r5 1600 AF
b-450 gaming
gskill 2*8 3000 mhz drr4
rx 580
diye önerdiler bana sizin daha iyi bi tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız sevinirim hayatımda bi kere alacağım bir şey çünkü

Ayni sistemden bende almak istiyorum piyasa düzelince alacağım inşallah 🙏

overclock olunca fazladan soğutucu alman lazım felan diyorlar ondan korkuyorum hala çözemedim etrafımda hiç kimse de yok yardımcı olacak
ekran kartı için değil işlemci için geçerli soğutucu.

ya çok soru soruyorum ama bilmediğim için affet şimdi ben bu ekran kartını alsam hiç işlem uygulamdan takıyorum de mi overclock felanuğraşmıyorum
Evet tak çalışır driver kur tamamdır bitti. Hangi marka hangi model rx 580

shappire rx580 8gb olanı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyatta önerebileceğin başka bi kart varsa ona da bakabilirim
bunları da düşünebilirsin. Ekran kartı için ayırdığın bütçeyi belirtirsen daha yardımcı olabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,040
Üyeler
204,315
Son üye
Jettamagold
Geri