Neler Yeni

RX 580'den RX 6600 geçilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Çalışkan
ikinci el amdnin elimizde patladigini tecrube ettigim icin savundugumu anlayacak kapasitede oldugunu dusunuyorum. yazilimi ayri dert cw ayri dert ugras dur 😄 kalsin abi hic gerek yok
Tamamdir canim benim 2013 amd kartlarinda yasadigin kotu tecrubeleri etrafta anlatip guncel olmayan nvidianla ovunmeye devam edebilirsin soyledigin hatalari guncel amd kartlarda alan insanlara bi ben rastlamiyorum herhalde

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tamamdir canim benim 2013 amd kartlarinda yasadigin kotu tecrubeleri etrafta anlatip guncel olmayan nvidianla ovunmeye devam edebilirsin soyledigin hatalari guncel amd kartlarda alan insanlara bi ben rastlamiyorum herhalde
Yazılım harici sorun yok oda ayar ediyor beni neyseki 1 sene daha idare etsin ps5 alacağımda biraz pc tarafındaki oyun skalam azalır (imzadaki sistemi 1.5 seneyi geçiktir kullanıyorum) cw ve ısınma problemi yaşamadım hatta tahminimdende soğuk çalışıyor benim kart furmarkta 10 dkda %44 fan devriyle 62 derece max

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
2 saat önce 4060ti konusunda adam 7700XTde hafif coil whine olduğunu söyledi. iyi akşamlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
2 saat önce 4060ti konusunda adam 7700XTde hafif coil whine olduğunu söyledi. iyi akşamlar
Nvidia kartlardada var kanka arkadaş rtx 3080 kullanıyordu onda bile vardı ki 4000 serisi daha çıkmamıştı o zaman (asus rog strixti ve 0 almıştı) en son satıcam falan diyordu sonrasında konuşmayı bırakmıştık zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Nvidia kartlardada var kanka arkadaş rtx 3080 kullanıyordu onda bile vardı ki 4000 serisi daha çıkmamıştı o zaman (asus rog strixti ve 0 almıştı) en son satıcam falan diyordu sonrasında konuşmayı bırakmıştık zaten
nvidia da var intelde de var hepsinde var ama amd de daha fazla var ben onu gözlemledim forumlardaki konularda. çoğunluk amd kanka. ben ikinci el amd falan almam almayı da tavsiye etmem. sıfır alınacaksa alınsın

en ufak sorunda gönderirim garantiye

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
nvidia da var intelde de var hepsinde var ama amd de daha fazla var ben onu gözlemledim forumlardaki konularda. çoğunluk amd
olay genelde chipsetten ziyade soğutucu üreticisinde bitiyor Sapphirede genelde asus yada msi ye göre olma olasılığı fazla wattman falan içinde geçerli bu arkadaşta dual 6600 var wattman falan hiç almamış bir diğerinde 6500xt tuf var keza gene aynı) (ki ben yaşamadım sapphirede .D)

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
babacim bende diyorum ki ben nvidia da niye psu yuzunden sorun yasamiyorum? amdnin nazini mi cekecem yok psu degistir yok islemci yetmiyo yok yazilim guncelleee
Mesaj otomatik birleştirildi:

amdden devam edin kanka siz bosver 😄
GTX 1660 Kullanıyordum dandik psu olunca kart dan verim alamıyordum yahu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
GTX 1660 Kullanıyordum dandik psu olunca kart dan verim alamıyordum yahu
valla kanka bende frisby 650w var sonuc ortada. bi sikinti yaratmiyo 1660 super. amd olaydi coktan ya psu ya kart patlamisti 😄

Ekler

• IMG_0094.jpeg
    IMG_0094.jpeg
    3.6 MB · Hit: 37

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Kullanma o zaman?😀 Bedavadan fsr aldı Nvidia kartları birde şikayet mi ediyorsun kullanma o zaman az FPS bin tadını çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
görüntü kalitesini bozup yüksek fps alıcağıma düşük ayarlarda oynarım daha iyi

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri