Siz diyince kurcaladım ayarları compute moduna aldım. 27 ye çıktı fakat daha fazla almam gerekmiyor mu?Sanırsam compute modu etkinleştirmemişsiniz, miner açıkken "y" tuşuna basın daha sonra sistemi yeniden başlatın.
Radeon ayarlarından oyun kısmına girip tüm grafikleri bul ordan gpu iş yükünü bilgi işlem yapman lazım. Ayrıca VRAM' i 2250 MHz yap.Arkadaşlar selam. Denemek için mining yapmak istedim. Ekran kartım SAPPHIRE RX 590 8 GB. Bu konularda hatrı sayılır bir bilgim var fakat 29-30 mh/s eth kazmam gerekirken saniyede 8 küsür kazıyorum. Nerede hata yaptım?
Alıntıyı görüntüle
Dediklerinizi yaptım. 27 seviyelerinde geziyorum. Yine de az gibi geldi bu ekran kartının daha fazla performans veriyor olması gerekmez mi? İşlemcim darboğaz yapıyor olabilir mi? Ryzen 5 1600 AFRadeon ayarlarından oyun kısmına girip tüm grafikleri bul ordan gpu iş yükünü bilgi işlem yapman lazım. Ayrıca VRAM' i 2250 MHz yap.
İşlemcin darboğaz yapamaz mining’deDediklerinizi yaptım. 27 seviyelerinde geziyorum. Yine de az gibi geldi bu ekran kartının daha fazla performans veriyor olması gerekmez mi? İşlemcim darboğaz yapıyor olabilir mi? Ryzen 5 1600 AF
AMD kart kullanmadığım için memory clock değerlerini falan bilmiyorum. Bende 3070 ile mining yapıyorum şuan ve memory clock arttırdığum zaman stok ayara göre çok daha hızlı kazıyor. Düzgün bir ayar çekmeniz gerek herhaldePeki neden ekran kartımdan tam performans alamıyorum. Yoksa alıyor muyum da yanlış mı biliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?