Neler Yeni

RX 6000 SERİSİDE KRONİK SORUNLU

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Murat Cemal
Evet arkadaşlar bu seride sıkıntılı, insanlar fazla dile getirmiyor vs. ama baya ciddi bir kullanıcı kitlesi bu kartlarda sıkıntı yaşıyor. 7000 serisi nasıl bilmiyorum ama amd ulan amca gibisin tamam bu sefer adam oldu diyoruz gene cozutuyorsun güven olmaz sana
KARTLARDAKİ GENEL SORUN
-STUTTER - MİCROSTUTTER (KEKELEME - MİKRO KEKELEME)
Yazılımsal mı yoksa diğer donanımlardanmı etkileniyor belli değil. kimisi sorunu freesync kapatarak kimisi tpm ve sam kapatarak kimisi xmp profilini devre dışını bırakarak kimisi ekran kartı dışında elektrik tesisatına kadar yenileyerek çözüyor kimisiyse çözemiyor.
AMD/NVDIA fanı değilim lakin ortada böyle bir sorun varsa aman 3-5 kişiden nolcak demezsin adam gibi oturur çözersin diyeceğim daha adam akıllı yazılım üretemiyorsun sanada kızamıyorum o yüzden.
benim tavsiyem 2.el alacaklar f/p liğine bakarken dikkat etsin. mümkünse sisteminde test edip öyle alsın ya da bu kekemeliği farkederseniz iade edin almayın bu kartları, kanser olursunuz.
ben kendim çok şey denedim çözemedim çünkü sistemin her bir yanı özensiz ucuz bulunarak alınmış parçalar, ucuz etin yahnisi diyor bide R6S'de sorunsuz oynuyorum (tek sorun fps kaybı ama bu sayılmaz)
ALMAYIN ABİ 2000 SERİSİNEDE ALMAYIN MİNNİNGDE TERMAL PEDLERİ TAŞ OLDU ZATEN TÜRK GENCİ NAPACAK EKRAN KARTINI CARTI CURTU ENTEGRE GRAFİK BİRİMİ GİZLİ SEKMEDE DOLAŞMAYA YETER NASIL OLSA

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,538
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
3 farklı RX 6000 serisi kart kullanıp hiçbirini yaşamayan ben.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,607
İsim
Emre siyah
amd kart alınmaz knk

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Enes Altunışık
Amd fanı olmadığını yazmana gerek yoktu kanka 😂🤣🤣

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,241
İsim
Sinan Aba
Dediğin olaylar tüm kartlarda olabiliyor...

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Bera Sadıkoğlu
Bende rx 6600 varda hiç böyle bişi yaşamadım acaba kekemelik derken ne yi kastettiniz

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Evet arkadaşlar bu seride sıkıntılı, insanlar fazla dile getirmiyor vs. ama baya ciddi bir kullanıcı kitlesi bu kartlarda sıkıntı yaşıyor. 7000 serisi nasıl bilmiyorum ama amd ulan amca gibisin tamam bu sefer adam oldu diyoruz gene cozutuyorsun güven olmaz sana
KARTLARDAKİ GENEL SORUN
Yazılımsal mı yoksa diğer donanımlardanmı etkileniyor belli değil. kimisi sorunu freesync kapatarak kimisi tpm ve sam kapatarak kimisi xmp profilini devre dışını bırakarak kimisi ekran kartı dışında elektrik tesisatına kadar yenileyerek çözüyor kimisiyse çözemiyor.
AMD/NVDIA fanı değilim lakin ortada böyle bir sorun varsa aman 3-5 kişiden nolcak demezsin adam gibi oturur çözersin diyeceğim daha adam akıllı yazılım üretemiyorsun sanada kızamıyorum o yüzden.
benim tavsiyem 2.el alacaklar f/p liğine bakarken dikkat etsin. mümkünse sisteminde test edip öyle alsın ya da bu kekemeliği farkederseniz iade edin almayın bu kartları, kanser olursunuz.
ben kendim çok şey denedim çözemedim çünkü sistemin her bir yanı özensiz ucuz bulunarak alınmış parçalar, ucuz etin yahnisi diyor bide R6S'de sorunsuz oynuyorum (tek sorun fps kaybı ama bu sayılmaz)
ALMAYIN ABİ 2000 SERİSİNEDE ALMAYIN MİNNİNGDE TERMAL PEDLERİ TAŞ OLDU ZATEN TÜRK GENCİ NAPACAK EKRAN KARTINI CARTI CURTU ENTEGRE GRAFİK BİRİMİ GİZLİ SEKMEDE DOLAŞMAYA YETER NASIL OLSA
2 sene rx580 kullandım o zaman yazılımla uğraştırmıştı sonra rx6600 e geçtim geçen ay 7800xt ye geçtim yazılım hatalarını sadece rx580 de gördüm diğer kartlarda bir sorunla karşılaşmadım 2. el 6000 serisi almayın çoğu miningli evet

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,241
İsim
Sinan Aba
Hocam ama adam 0 kart alıyo takıyo stutter, garantiden değişim oluyo devam ediyo var bi @#!
1000 dolara 4080 alipta aynı sorunu yaşayabilirsin.

Mesela bazı kartlarda texture hatası oluyor adam ekran kartı değiştiriyor düzelmiyor, parçaları değiştiriyor çözülmüyor komple sistemi değiştiriyor çözülmüyor.

Ev değiştirip hatadan kurtulanlar var :D bazen onda bile düzelmiyor net bir çözümü yok inş başıma gelmez.

yani seninki de her kartta olabilir driver çöküyor, oyun açılmıyor PC donuyor vs neysede stutter hani

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Kadir
İllaki birileri bu sorunu yaşıyordur benim ve kullanıcıların önüne çıkmıyorsa çok küçük azınlık bu sorunları yaşıyor demektir.Bundan yola çıkarak suçlamak ne kadar mantıklı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Hacı
Sorun yaşayan çok, yaşamayan da olduğu gibi.
Halen driver problemleri olabiliyor.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
KARTLARDAKİ GENEL SORUN
ben xfx 6600 xt asus rog rx 6650 xt msi ventus rx 6700 xt kullandım hiçbirinde öyle aman aman bir sorun olmadı max watman veriyordu haftada 1 vs başka sorunla karşılaşmadım. Fakat gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin bir sıkıntısı olmuş amd kart tavsiye etmiyor.
Ben aşırı büyük sorunla karşılaşmadığım için yinede amd tavsiye ederim aradaki fiyat farkı az değil

Top Bottom