Neler Yeni

Yardım Rx 640 ekran kartının bellek hızı 300 mhz ye takılıyor (oyun dahil)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bilen
2gb rx 640 ekran kartım var bellek hızı 300 mhz ye sabit nadiren 625 mhz oluyor oyunda da bu durum degismiyor ve ekran kartına güncel bir sürüm yüklediğimde adı amd radeon 550x diye değişiyor lütfen yardım edin ekran kartı minecraftta bile 40 fps alıyor sabit ve degismiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
Laptopun modeli ne? yani almadınız herhalde ne zamandır böyle

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ekran kartına oc denemesi yaptınız mı yaptıysanız ve hata verdiyse kart mhz düşürüyor ve pc yi yeniden başlatana kadar düzelmiyor aç kapa yapsan bile düzelmiyor illaha yeniden başlatma istiyor her kartta bu durum yok dene istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartına oc denemesi yaptınız mı yaptıysanız ve hata verdiyse kart mhz düşürüyor ve pc yi yeniden başlatana kadar düzelmiyor aç kapa yapsan bile düzelmiyor illaha yeniden başlatma istiyor her kartta bu durum yok dene istersen
Ekran kartı ve işlemci oc desteklemiyor zaten bu yüzden düzeltebilirim takılmayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl önce aldım bilgisayarı Modeli Acer aspire 5 a515 44g r73c

Ekran kartına oc denemesi yaptınız mı yaptıysanız ve hata verdiyse kart mhz düşürüyor ve pc yi yeniden başlatana kadar düzelmiyor aç kapa yapsan bile düzelmiyor illaha yeniden başlatma istiyor her kartta bu durum yok dene

Zaten oc olmadığı için duzelmiyor

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ekran kartı ve işlemci oc desteklemiyor zaten bu yüzden düzeltebilirim takılmayı

1 yıl önce aldım bilgisayarı Modeli Acer aspire 5 a515 44g r73c

Zaten oc olmadığı için duzelmiyor
Maalesef bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,169
Üyeler