RX 6400 alınır mı???

yeni çıkan amdlerin çoğu rakipleri nvdia kartlara göre çok sıcaklık farkı olmuyormu?
Önemli olan modeli dostum mesela Asus rog strix serisi sapphireyi soğutma konusunda yerle bir eder. AMD - Nvidia diye karşılaştırmak doğru değil yani

Önemli olan modeli dostum mesela Asus rog strix serisi sapphireyi soğutma konusunda yerle bir eder. AMD - Nvidia diye karşılaştırmak doğru değil yani
modelinin önemli oldugunu bende biliyorum demek istedigim aynı performans veren amd ve nvidia kartları aynı model olursa amd daha sıcak oluyor genelde

yeni çıkan amdlerin çoğu rakipleri nvdia kartlara göre çok sıcaklık farkı olmuyormu?
Sıcaklıklar amdye veya Nvidiayla bağlı değil sen gidip en alt model en ucuz AMD kartla Asus rog strix nvidiayi karşılaştırırsan amd sıcak gelir sıcaklıklar AMD veya Nvidia ile ilgili değil MSI Asus gibi firmalarla ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modelinin önemli oldugunu bende biliyorum demek istedigim aynı performans veren amd ve nvidia kartları aynı model olursa amd daha sıcak oluyor genelde
Yanlış anlıyorsun bak rtx 3060la Rx 6600performanslari yakın ikisinin de Asus Dual modeli mesela aşağı yukarı aynıdır

Geri