Yardım RX 6500 XT Driver sorunları

Hocam teşekkürler şimdilik normal görünüyor ama geçici olduğunu düşünüyorum. Minimal denememiştim daha önce ama sıfırdan kurmayı denediğimde driveri bir süre normal devam ediyor fakat bir gün kapatıp açtığımda tekrardan aynı şeyi yapıyor. Buna ek olarak dediğim gibi monitöre görüntü gelmeme sorunları olabiliyor. Bir sürü insandan teknik destek aldım fakat hala çözülmedi. Kartı zaten 1 hafta önce sipariş etmiştim ve aldığıma pişman oldum rezalet anlamda bu kadar yazılımsal sorun yaşamadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de umarım hallolur ama sanmıyorum
Yaşadığın sorun driver kaynaklı olsa sinyal yok sorunu ile karşılaşmazdın boot ettikten sonra sorun yaşardın. Boot etmeden önce grafik kartının driver' ı çalışmaz çünkü.

MHz değerini 30-50 civarı düşürebilir misiniz kartın peki?
Malesef hocam ise yaramadi

Yaşadığın sorun driver kaynaklı olsa sinyal yok sorunu ile karşılaşmazdın boot ettikten sonra sorun yaşardın. Boot etmeden önce grafik kartının driver' ı çalışmaz çünkü.
Peki sorun nedir o halde? Denemediğim şey kalmadı neredeyse

RevDeisDou'nun dediği mantıklı geldi baya. Farklı bir sorun var burda, driver sorunu değil bu. Ekran kartının garantisi var mı?
Bir hafta önce sinerjiden geldi. Geldi geleli düzgün kullanamadım normalde sistemde hiç bir sorun yoktu ek olarak ramı 4+4 2666 Mhz'den 8+8 3200'e çıkardım birde bu kartı aldım bilgisayar yok oldu

Kart bozuk yolla geri kaç kere dedim kapiş? Zaten muhtemelen tahmin ettiğim kişisin :d
Yok reis tahmin ettiğin kişi olduğumu sanmıyorum

Bir hafta önce sinerjiden geldi. Geldi geleli düzgün kullanamadım normalde sistemde hiç bir sorun yoktu ek olarak ramı 4+4 2666 Mhz'den 8+8 3200'e çıkardım birde bu kartı aldım bilgisayar yok oldu
Kaça aldınız? eğer şuanki fiyatına veya pahalıya aldıysanız iade edin, yenisini alın. ucuza aldıysanız garantiye yollayın.

Kaça aldınız? eğer şuanki fiyatına veya pahalıya aldıysanız iade edin, yenisini alın. ucuza aldıysanız garantiye yollayın.
3.600. Site kutusu açılmış ürünlerde iade olmadığını söyledi onun dışında arıza talebi varmış

Sinyal yok hatası alıyor nasıl yazılım olsun?

Yok reis tahmin ettiğin kişi olduğumu sanmıyorum
Benim arkadaşta aynı sorunu yaşıyor ve sistemleriniz tıpatıp aynı. İade et.

Geri