furkanbey0838
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
bende rx 6500 xt var işlemcim ryzen 5 5500 anakartım a320m-apro csgo falan 60 fps zor alıyorum ama izledigim videolarda 200 fps veriyor sizce garantiye göndermelimiyim
Fps siniri veya vsync açıkmı?bende rx 6500 xt var işlemcim ryzen 5 5500 anakartım a320m-apro csgo falan 60 fps zor alıyorum ama izledigim videolarda 200 fps veriyor sizce garantiye göndermelimiyim
fps sınırı 0 vysnc de kapalıFps siniri veya vsync açıkmı?
bende rx6500xt kullanıyorum hangi oyunlarda mesela (biraz daha ağır oyunlardan bahsediyorum)bende rx 6500 xt var işlemcim ryzen 5 5500 anakartım a320m-apro csgo falan 60 fps zor alıyorum ama izledigim videolarda 200 fps veriyor sizce garantiye göndermelimiyim
csgo karkterleri görünce en yüksek ayarda 60 fps altına düşüyorbende rx6500xt kullanıyorum hangi oyunlarda mesela (biraz daha ağır oyunlardan bahsediyorum)
bendede durum aynı bende valoya geçtim bu sorundan dolayı kanser ediyordu beni vurabileceğim adamları vuramıyordumcsgo karkterleri görünce en yüksek ayarda 60 fps altına düşüyor
Ayrıca çok kaliteli bir anakart ve ram yok cihazda. 2 tane ssd 2 tane 4 TB'lık hdd var sürekli aktif çalışmakta. Çok Çok Çok nadir de olsa 1 kereye mahsus tam fight sırasında ufak lag yapıyor geçiyor. Eski bilgisayarımda da vardı aynı sorun. Bir kere ısındımı yapmıyor :9İntel i5 8500 GTX 1650 Super AVG olarak 300 330 , Nadirde olsa 250-230 lar'a iniyor (arkada çalışan bir sürü uygulamam olmasına rağmen) Orta ayarlarda CS de. Kaldı ki o oyunu neden yüksek ayarlarda oynayayım1920x1080 çözünürlükte yıllardır bilgisayarım beni üzmedi. Bu yüzden AMD geçmek istemiyorum. 2 defa amd ekran kartı kullandım ikisinde de yazılımsal sıkıntılar yaşadım. Nvidia'yı Apple olarak görüyorum. Stabil sorunsuz. O yüzden geçmek istemiyorum her ne kadar geçmek istesemde.
sanırsam güncelleme gelmiş ondan dolayı mı oldu acaba ....bendede durum aynı bende valoya geçtim bu sorundan dolayı kanser ediyordu beni vurabileceğim adamları vuramıyordum
bilmiyorum 2 3 aydır böyle benimsanırsam güncelleme gelmiş ondan dolayı oldu acaba
ben güncellemiyom da ondan bilmiyorum
daha dün cs girdim bişi yoktu bendebilmiyorum 2 3 aydır böyle benim
daha dün cs girdim bişi yoktu bende
şimdi baktım bendeki bu sürümmüş
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2022miş kendim yeni öğreniyom ben 2023 felan sanıyordum
tamam indirp bu sürüm kuruyumAlıntıyı görüntüle benim bu seninki gibi gözükmüyor