Niye niyeeeg.o g.o
nedeng.o g.o
Xtx modelinin en ucuzu buydu malesef asusa yetişemedim yetişmem alicaktim :/biraz pahalıya almışsınız genelde 3300-3500 civarında görüyorum giriş seviye 6500xtleri hatta bir keresinde asus dual düşmüştü galiba 3500 e
Almadan once sordan daha iyi olurmusSizce g.o mu h.o mu
Hocam 1 2 defa konu açmıştım birde bu fiyata sıfır hangi kart varki 2. El almıycaktım birdeAlmadan once sordan daha iyi olurmus
Ho kankam
İptal et Sapphire al benceSizce g.o mu h.o mu
Nedenki 100tl fark var birde xfx daha iyi değilmi soğutma olarak-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VGA Sapphire RX6500 XT 4GB Gaming OC, Radeon RX 6500XT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VGA Sapphire RX6500 XT 4GB Gaming OC, Radeon RX 6500XT : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powercolor RX 6500XT 4GB Fighter 4GB GDDR6 HDMI DP,AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Powercolor RX 6500XT 4GB Fighter 4GB GDDR6 HDMI DP,AXRX 6500XT 4GBD6-DH/OC : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İptal et Sapphire al bence
Birde onun içinde konu açmıştım burda çoğunlukla xfx dendiNedenki 100tl fark var birde xfx daha iyi değilmi soğutma olarak