Çözüldü✓ RX 6500XT VGA Kablo girişi var mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,541
Konu başlığındaki gibi. Vga kablo girişi var mı? Yoksa Vga To HDMI kullanıp görüntü alabilir miyim? Alabilirsem herhangi bir HZ ve MS farkı yaşar mıyım?

Sadece HDMI be DP var.

Konu başlığındaki gibi. Vga kablo girişi var mı? Yoksa Vga To HDMI kullanıp görüntü alabilir miyim? Alabilirsem herhangi bir HZ ve MS farkı yaşar mıyım?
Vga to hdmı kullanarak görüntü alabilirsiniz. Ben VGA to DP kullanıyorum.

VGA eski bir teknoloji.
Anca 2-3 nesil eski kart alıcaksınız onda bulunur artık.
DP ve HDMI girişleri var ancak çevirici ile kullanabilirsiniz

Şuanlık monitör almayacağım. Elimde 75 Hz eski bir monitör var. o yüzden sormuştum. Teşekkürler hepinize.

Arkadaşlar konuyu çözüldü yapmışım ama. Vga to HDMI mı alacağım? alacaksam bildiğiniz güzel bir tane var mı? ben küçük bir ilçede yaşıyorum burda bulabilir miyim? @Maryo @pickpocket cevaplarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VGA to DP bulmak daha rahat olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu çözüldü yapmışım ama. Vga to HDMI mı alacağım? alacaksam bildiğiniz güzel bir tane var mı? ben küçük bir ilçede yaşıyorum burda bulabilir miyim? @Maryo @pickpocket cevaplarsanız sevinirim.

VGA to DP bulmak daha rahat olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hangisini bulursan onu al sıkıntı çıkmaz.

Teşekkürler hocam.

Hocam bunun kullanımı şu şekilde mi? VGA Kablosunu bundaki girişe takıyoruz, sonra bunun DP ucunu kasadaki DP girişine takıp VGA Kablosunun diğer ucunu monitöre bağlıyoruz.

Teşekkürler hocam.

Hocam bunun kullanımı şu şekilde mi? VGA Kablosunu bundaki girişe takıyoruz, sonra bunun DP ucunu kasadaki DP girişine takıp VGA Kablosunun diğer ucunu monitöre bağlıyoruz.
Evet, o şekilde.

Geri