Rx 6600 4k görüntü verir mi?

AobElixir

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar daha önceki konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim s20fe den tercihimi yaptım. Lafı fazla uzatmayayım. Kendime 2. Bir monitör almak istiyorum. Amacım oyun oynamak değil sadece film, dizi veya YouTube gibi yerlerden video izlerken daha kaliteli bir ekranım olsun istiyorum. Rx6600 bu konuda işe yarar mı? Şuan bu kartı kullanıyorum.

Merhabalar daha önceki konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim s20fe den tercihimi yaptım. Lafı fazla uzatmayayım. Kendime 2. Bir monitör almak istiyorum. Amacım oyun oynamak değil sadece film, dizi veya YouTube gibi yerlerden video izlerken daha kaliteli bir ekranım olsun istiyorum. Rx6600 bu konuda işe yarar mı? Şuan bu kartı kullanıyorum.
Piyasadaki en düşük kart bile 4k görüntü verebilmekte film youtubeda sorun çıkarmaz 4k da oyun oynarsanız sıkıntı yaşarsınız.

Piyasadaki en düşük kart bile 4k görüntü verebilmekte film youtubeda sorun çıkarmaz 4k da oyun oynarsanız sıkıntı yaşarsınız.
Konudan bağımsız olacak ama eğer anlıyorsanız sormak istiyorum. 4k veya 2k için önerebileceğiniz ekran kartı ve işlemci var mı? Şuan b450m ii anakart, ryzen5 5500 rx 6600 olan bir sistemim var. Bunların yerine ne almam gerek ve ne kadar bütçe ayırmam lazım?

Konudan bağımsız olacak ama eğer anlıyorsanız sormak istiyorum. 4k veya 2k için önerebileceğiniz ekran kartı ve işlemci var mı? Şuan b450m ii anakart, ryzen5 5500 rx 6600 olan bir sistemim var. Bunların yerine ne almam gerek ve ne kadar bütçe ayırmam lazım?
2k da 6600 orta ayarda iş yaparda 4k orta ayara 3080 90 lazm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k da 6600 orta ayarda iş yaparda 4k orta ayara 3080 90 lazm
amd de 4k için 6800 900 serisi

1-) 2k ve 4k arasında çok fark var öncelikle hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynamak istediğinizi söyleyin
2-) parçaları sıfır mı alacaksınız yoksa ekran kartını 2. el mi alacaksınz
bunlara göre öneri yapabiliriz

1-) 2k ve 4k arasında çok fark var öncelikle hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynamak istediğinizi söyleyin
2-) parçaları sıfır mı alacaksınız yoksa ekran kartını 2. el mi alacaksınz
bunlara göre öneri yapabiliriz
4k oynamak istiyorum. Tüm parçaları sıfır alırım.

bütçeniz ne kadar ve 4k monitörünüz kaç hz

Herhangi bir 4k monitörüm yok ama alırsam 144hz almak isterim. Bütçe ise 20bin tl ayırabilirim.

oyun içinmi?

Evet evet o kısmı oyun için sordum. 20k bütçe ayırabilirim parçalar için.
2. el ekran kartı alırsın 3080 civarı falan ama psu da değiştirmen gerekebilir şimdi kullandığın psu kaç w
yada
işlemcini 5600 yapıp 4060ti 16 gb alabilirsin

2. el ekran kartı alırsın 3080 civarı falan ama psu da değiştirmen gerekebilir şimdi kullandığın psu kaç w
yada
işlemcini 5600 yapıp 4060ti 16 gb alabilirsin
600w 80plus var elimde yeter mi söylediklerin için?

Birde alakart pci express 3.0 ama çok sıkıntı yaşar mıyım performans açısından?

600w psu varsa 4060ti daha mantıklı olur psu ya vereceğin parayı işlemci ve başka şeylere harcarsın
anakartın 3.0 olması sıkıntı olmaz

ama 4060ti lar 16k civarı falan onun yerine elindeki sistemi satıp 4060ti 16gb 5600 hazır sistem alabilirsin

Geri