RX 6600 Almalı mıyım?

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, İ3 10100F RX 6500XT MSİ H510M-PRO işlemciye sahibim. Ekran kartımı tam verimde kullanmak için pci express 4.0a geçmek için işlemci değiştirmeyi düşünüyordum. İ5 11400F tercihlerim arasındaydı fakat neredeyse aynı fiyata RX6600 ikinci el buldum. Bütçem de kısıtlı olduğu için hangisinde yoğunlaşmamı tavsiye edersiniz?

Ekran kartınız zaten pcie express 3.0 tam performansta

Hocam ağır oyunları yüksek grafiklrrde oynamıyorsanız 4.0 a gerek yok bence
fps ve grafik takıntım yok hocam ama hangi oyun olursa olsun hangi grafik ayarı olursa olsun drop sorunu yaşıyorum sürekli aynı kartı 4.0 da kullananlar yaşamadıklarını söylüyolar.

fps ve grafik takıntım yok hocam ama hangi oyun olursa olsun hangi grafik ayarı olursa olsun drop sorunu yaşıyorum sürekli aynı kartı 4.0 da kullananlar yaşamadıklarını söylüyolar.
Hocam testlete bakarsanız zaten yüksek grafikler dışında pek bi fark yok. Belki driver güncel değildir. Ve ya konudaki gibi SAM ayarını açmayı deneyin

Hocam testlete bakarsanız zaten yüksek grafikler dışında pek bi fark yok. Belki driver güncel değildir. Ve ya konudaki gibi SAM ayarını açmayı deneyin
kesinlikle hocam ama fps drop sorunu gerçekten berbat bir durum 100 fpsden anlık 35 40 olup tekrardan 100fpse dönüyorum driverlarla alakalı değil kesinlikle denedim herbirini aynı sistemin 11400 ile olanlarında problem olmadığını söylüyolarlar.

kesinlikle hocam ama fps drop sorunu gerçekten berbat bir durum 100 fpsden anlık 35 40 olup tekrardan 100fpse dönüyorum driverlarla alakalı değil kesinlikle denedim herbirini aynı sistemin 11400 ile olanlarında problem olmadığını söylüyolarlar.
Hocam zaten ekran kartına ayıracak bütçeniz var ise kesinlikle almalısınız bence. 6500xt biraz geride kaldı

Geri