Yardım RX 6600 Almalı Mıyım?

Hocam elimde 1050 Ti var bunu ortalamanın üstünde bir fiyata satmak istiyorum. Ne kadara satabilirim? Ona göre belki üstüne eklemeye çalışıp Ağustos ayında alabilirim. Arada işlemcide değiştireceğimden fazla bütçryi zorlamak istemiyordum ancak kafam rahat olsun istiyorum param güvende sistemi ile uyguna düşürmeye çalışıp 3060 almaya çalışacağım sanırım.
Post automatically merged:

Hocam şöyle düzgün gözüken 3060 ekran kartı görürseniz atabilir misiniz sahibinden üzerinden? Ya da facebook ilanlarında varsa diyeceğim ama oralarada pek güvenemiyorum.
hocam 1050 ti artık rağbet görmüyor ortalama üstü demişsiniz ama zor bence zaten ilanlar 1500-2500 tl arası bence 1750 kağıda koyun macununu yenileyin yoksa bence satılması bile zor ( fiyat istanbul için geçerli ?

Tâbi ilgilenirim nerede oturuyordun
Çorum'da oturuyorum hocam ancak burada satan bulamadım.

hocam 1050 ti artık rağbet görmüyor ortalama üstü demişsiniz ama zor bence zaten ilanlar 1500-2500 TL arası bence 1750 kağıda koyun macununu yenileyin yoksa bence satılması bile zor ( fiyat istanbul için geçerli ?
Çorum'dayım hocam elden verebilirsem satıcam. 1900-2000 TL gibi bir fiyata satabilirsem üstüne ekleyip 3060 alabilirim ama bir deneyeceğim hocam inşallah satabilirim.

Çorum'da oturuyorum hocam ancak burada satan bulamadım.

Çorum'dayım hocam elden verebilirsem satıcam. 1900-2000 TL gibi bir fiyata satabilirsem üstüne ekleyip 3060 alabilirim ama bir deneyeceğim hocam inşallah satabilirim.
Evet ya orası sıkıntı yoktur orada ancak param güvende veya İstanbul gibi büyük şehirlerden bakmak lazım

Sıkıntı yok kardeşim amacım paran güzel kullanılmış olsun o kadar birikim yapıyorsun yazık günah başka bir amacım yok zaten
İşte elimdeki kartı satıp anca üstüne ekleyeyim diyerek çıktım bakalım yola. İyisi olsun fiyat neyse biraz daha çıksın artık napalım. Çünkü bakıyorum bakıyorum wattman hatası aldım, driver sorunu yaşadım gibi çok fazla konu görünce bende mecburen bütçeyi arttırmak zorunda kaldım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam siz anlarsınız diye etiketlemiştim iyikı yapmışım. :)

İşte elimdeki kartı satıp anca üstüne ekleyeyim diyerek çıktım bakalım yola. İyisi olsun fiyat neyse biraz daha çıksın artık napalım. Çünkü bakıyorum bakıyorum wattman hatası aldım, driver sorunu yaşadım gibi çok fazla konu görünce bende mecburen bütçeyi arttırmak zorunda kaldım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam siz anlarsınız diye etiketlemiştim iyikı yapmışım. :)
Rica ederim 😊 Bütçe ne olacak şimdi bende bakayım ara ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,543
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri