RX 6600 ekran kartına hangi işlemci önerirsiniz (steam pubg için)

Formen0s

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar yeni aldiğim bir sistem var işlemcisiz şekilde ikinci el aldim sadece işlemci almak kaldı . Sistem Anakart MSI A320M A PRO - EKRAN.K RX6600 8gb -RAM 16gb işlemciyide ikinci el alacağim sizin öneriniz nedir bütçem kısıtlı şunların arasinda kaldim genelde pubg oynuyorum R5 5600-5600X her yerrde gördüğpüm kadarı ile X e o fiyat farkı verilmez deniliyor ikinci el piyasasi hemen hemen aynı fan olarak ise şuanda kullandiğim sistemden kullanacağim zamaninda sıfr aldiğim R5 1500X yaninda gelen stok soğutucu ile. İlerde kule tipi çözerim bir diğer işlemci ise R7 5700X bu işlemci 5600veya 5600X e göre 1-1,5K fiyat farkı var sizce değermi bu farka? sizce bu üç işlemci arasında hangisini seçeyim, Lütfen birazdaha koy şunu al bunu al demeyin koysam alirdim koyamadiğim için alamiyorum sizlere danışıyorum arkadaşlar şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

Ryzen 5 5600 alın, geçin. Muhtemelen 1080p'de oyun oynayacaksınız. Ekran kartının da gücü belli. Daha yüksek kalibrede bir işlemciye para vermenin bir anlamı yok.

Söylemeden geçmeyeyim. Hangi işlemciyi alırsanız alın, şöyle orta şeker kule tipi bir işlemci soğutucusu alın mutlaka.

hocam yanına bir kule tipi soğutucu alabilirseniz ryzen 5 5600x alabilirsiniz malum bu anakartla overclock yapamazsınız bu sebeple overclock modeli olan 5600x i tercih edebilirsiniz tabi yanına kule tipi soğutucu alabilirseniz bu modelini tercih edin ama alamam derseniz 5600 ü tercih edebilirsiniz şimdilik stock fan idare eder ama ilerde kesinlikle kule tipi soğutucuya geçmelisiniz illa kule tipi olmak zorunda değil yeterki soğutsunda hangi olursa olsun farketmez kule tipi önermemin nedeni hem uzun ömürlü oluyorlar hem de daha ucuzlar sıvı soğutuculardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri