Yardım RX 6600 OVERCLOCK YAPMA !

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkdaşlar merhaba Bne bi msıdan overclock yapacamda @RevDeisDou Bi yardımcı olurmusun reis. TAM BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİM : BALLİSTİX 16GB 3200MHZ RAM RX 6600 İŞLEMCİ R5 5500 PSU XPG PYLON 550W .
Ekran Alıntısı.PNG

Niye o.c. atıyorsun ki 2k mı oynayacaksın

img_20220404_033746-jpg.1349932

+50 clock verin +100 mem verin furmark ile deneye deneye sınırı bulun. Ben nvidia ile böyle yapıyorum amd farklı olur mu bilemem :)

Tamamdır Teşekkürler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+50 clock verin +100 mem verin furmark ile deneye deneye sınırı bulun. Ben nvidia ile böyle yapıyorum amd farklı olur mu bilemem :)
memi 1900 a çektim clock da 2700 de

Valla knk iyi ki bir bilgisayar aldın :)
Hocam bilgisayarla hava atmıyorum ki ben benden daha iyileri var zaten forumda ben sadece biraz karıştırmayı seviyorum :D not ekliyim dedim.

Tamamdır Teşekkürler :)

memi 1900 a çektim clock da 2700 de

Hocam bilgisayarla hava atmıyorum ki ben benden daha iyileri var zaten forumda ben sadece biraz karıştırmayı seviyorum :D not ekliyim dedim.
Hava atıyorsun demedim yanlış anlama son zamanlarda full senin konularını görüyorum forumda o yüzden.

Hava atıyorsun demedim yanlış anlama son zamanlarda full senin konularını görüyorum forumda o yüzden.
hocam o bende otamatik oluyor hem çok meraklıyım karıştırmaya ki bu kötü bir huy. ama elimden gelmiyor tutamıyorum illaha karıştıracam işte :( illaha bi oc olsun under volt olsun bakıyorum :(

Sonra pc bozulunca pişman olucan fazla kurcalama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,953
Üyeler
197,325
Son üye
panZx18
Geri