BIOS güncelledikten sonra sıfırlanıyor ayarlar o yüzden sormak istedim. Aklıma şuanlık bir şey gelmiyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
onlari pcyi satin aldigim yer yapti ama biosta 3200 mhz de calisiyor ramlar
şuan isteyim eve gectigim zaman biostan tekrar kontrol edicemEkran kartın pci3.0 olarak çalıştığı için belki veriyolunda darboğaz yaşıyor olabilir
BIOS güncelledikten sonra sıfırlanıyor ayarlar o yüzden sormak istedim. Aklıma şuanlık bir şey gelmiyor.
ekran kartı 60 derece islemci 74 derece den yukarsını görmedim dahaSıcaklıkların ne alemde?
ekran kartı 60 derece islemci 74 derece den yukarsını görmedim dahaSıcaklıkların ne alemde?
ekran karti 4.0 olarak gozukuyor anakart 3.0 onunla alakali olabilirmiEkran kartın pci3.0 olarak çalıştığı için belki veriyolunda darboğaz yaşıyor olabilir
ben 2 haftayi gecti ugrasiyorum her turlu seyi denedim olmadi gittiBende de RX6600 + i3 12100f var. FPS drop yemeye başlamıştım. Önce ekran kartını güncelledim geçmedi sonra BIOS'u güncelledim ve kısmen geçti diyebilirim. Acaba RX6600 de genel bi problem mi var diğer RX6600 kullanıcılarına sormak lazım.
bende de aynılarından var çıldıracağım sürekli drop yiyorum düzeletbildiniz mi sizBende de RX6600 + i3 12100f var. FPS drop yemeye başlamıştım. Önce ekran kartını güncelledim geçmedi sonra BIOS'u güncelledim ve kısmen geçti diyebilirim. Acaba RX6600 de genel bi problem mi var diğer RX6600 kullanıcılarına sormak lazım.
düzeltebildiniz mi hocam bende de oluyor aynı sıkıntıben 2 haftayi gecti ugrasiyorum her turlu seyi denedim olmadi gitti
hocam anakartı değiştirdim asus tuf a 520m plus aldım düzelmedi yazilimsal bi sorun olmadigi ortada yazilimla alakali olabilcek her seyi denedim formatladim driverleri degistirdim bilgisayarciya goturdum 3 4 saat boyunca bir sürü şey denedik olmadi son care olarak yeni ekran karti alicam olmassada artik yapicak biseyim kalmiyorbende de aynılarından var çıldıracağım sürekli drop yiyorum düzeletbildiniz mi siz
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzeltebildiniz mi hocam bende de oluyor aynı sıkıntı