hocam fps sıkıntı değil 165 e sabit dx 12 de oynuyorum fakat rahat hissettirmiyor. Bu arada oyuna girerken böyle hata veriyor güncel sürümüm 24.9.1 fakat burda önerilen 24.8.1 diyor alt sürüme geçmeli miyim?6700 xt ile 2k da performans modunda diğer ayarlar full bir şekilde kullanıyorum 260hz monitörle 300 400 arası fps veriyor.1080 de performansa alıp 3d %100 uzaklık yüksek,dokuları normalde bırakabilirsiniz.Model iskeletleri düşük yüksek deneyebilirsiniz.Dx11 12 yapmazsanız yüksek fps alırsınız zaten.
Hocam onu yükledim geri 24.9.1 e geçtim çünküb enim bilgisayarımda işe yaramadı oyunlar falan drop giriyordu buna geri döndüm sence indirmeli miyim 24.8.1 i?En son 24.10.1 yayınlandı onu yükledin mi?
Hocam onu yükledim geri 24.9.1 e geçtim çünküb enim bilgisayarımda işe yaramadı oyunlar falan drop giriyordu buna geri döndüm sence indirmeli miyim 24.8.1 i?
Tüm oyunlarda drop yaşanıyorsa başka sorunlarda olabilir. Önce oyunun tavsiye ettiği sürümü yükleyin. Olmadı en son sürüme temiz bir yükleme (DDU) ile geçersiniz.
6700 xt ile 2k da performans modunda diğer ayarlar full bir şekilde kullanıyorum 260hz monitörle 300 400 arası fps veriyor.1080 de performansa alıp 3d %100 uzaklık yüksek,dokuları normalde bırakabilirsiniz.Model iskeletleri düşük yüksek deneyebilirsiniz.Dx11 12 yapmazsanız yüksek fps alırsınız zaten.
Doku detayı ve görüş uzaklığı medium-high kalan her şey low bırakmadan önce böyle oynuyodum bu tarz oyunlarda her şey low da oynanır zaten genelde
en üstteki hariç hepsini kapa boşa yer kapsıyor hiç gerek yokAlıntıyı görüntüleburdaki ayarlarınız nedir?
Hayırlı olsun. Bende arkadaşlarımla oynuyorum fakat çok iyi olmadıkları için elmasta takılı kaldım.işlemci oyunu fortnite performansa alıp bırakın diğer ayarları istediğiniz gibi yapın
Mesaj otomatik birleştirildi:
en üstteki hariç hepsini kapa boşa yer kapsıyor hiç gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce champion oldum da geldim bu arada foruma dolpajsjmndos
nt eğlenmene bak fpsin kaç şuan bu aradaHayırlı olsun. Bende arkadaşlarımla oynuyorum fakat çok iyi olmadıkları için elmasta takılı kaldım.
sabitlersen gecikme olur vsync aç ama kendin sabitleme serbest kalsın165 FPS sabit oynuyorum sabitten kaldırınca 150-200 arası gidiyor.