Yardım RX 6600 XT KARTIM ISINIYOR

Chaves

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba arkadaşlar oyun farketmeksizin örneğin kovaak aimlab gibi uygulamalarda bile ekran kartı çok ısınıyor afterburner dan fan hızını arttırıyorum sıcaklık değeri 49-50 civarı geziyor ama ellediğim zaman sanki daha sıcak geliyor bir sorun olur mu acaba?

Değerlerde bişey yoksa sorun olmaz. Kartı ellediğin de daha sıcak gelmesinde ki sebep bağlantı noktası yada kartın arkasında ki işlemci kısmı her zaman daha sıcak olur. Buda bağlantı noktası sıcaklığı olarak geçer. Kartın genel sıcaklığının 20 ila 30 derece daha üstünde olur. Şahsen ben RX6900 XT ile genel sıcaklık yük altında 68-70 derece iken bağlantılar noktası sıcaklığı 100 dereceleri görebiliyor.

Değerlerde bişey yoksa sorun olmaz. Kartı ellediğin de daha sıcak gelmesinde ki sebep bağlantı noktası yada kartın arkasında ki işlemci kısmı her zaman daha sıcak olur. Buda bağlantı noktası sıcaklığı olarak geçer. Kartın genel sıcaklığının 20 ila 30 derece daha üstünde olur. Şahsen ben RX6900 XT ile genel sıcaklık yük altında 68-70 derece iken bağlantılar noktası sıcaklığı 100 dereceleri görebiliyor.
cevabınız için teşekkürler hocam değer 50 dereceyi geçmiyor sıkıntı yoksa güzel :giggle:

Geri