Rx 6600 XT ve RTX 3060

artık amd de dlss özelliği 3060 ti ile arasından kalsaydın neyse diyecektim ama 3060 ile 6600 xt arasından amd daha önde

Bahse konu olan kartlarda arada kalma diye bir şey olmaz gibi, açık ara sonuç belli orada :)
Post automatically merged:

Bir de bu tarz elektronik eşyaları satın alırken konuya şöyle bakın, ileride bunun ikinci eli ne olur ? Normale göre değer kaybeder mi, örnek veriyorum; apple ürünleri, hiçbir zaman değer kaybına uğramıyor ama samsung veya türevi markalar kullanıldığı andan itibaren değer kaybediyor.

Nvidia'yı da ben apple'a benzetiyorum ancak kesinlikle oyun perf. videolar izlenmeli ama tarafsız olanlara bakın bazıları hikayeden yapıyor o işi. Amd mi nvidia mı o zaman karar vermiş olursunuz.

Ya ben dlss ve rtx özellikleri için arada kaldım rtx 3060 daha cazip geliyor onu mu alsam acaba
Her zaman bu ürünleri değiştirip, yenisini alamayacağını düşünen biri olarak ben alsaydım 3060 alırdım ama videoları kesin izleyin 6600xt'yi tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu videolara bakalı.

Stok bitmeden almaya bakın, bir de yukarı da yazdığım gibi değer kaybetmeyecek ürün alın.

Bir de bana kalırsa kesinlikle 6600xt rakibi 3060ti değil.

Geri