mehmet4732
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
6600xt 3060dan daha güçlü saf 6600 3060a yakın6600 3060 dan güçlü. gerisini siz bilirsiniz.
6600xt 3060dan daha güçlü saf 6600 3060a yakın6600 3060 dan güçlü. gerisini siz bilirsiniz.
RTX 2060 Super varsa değiştirmenize gerek yok. Bence mantıklı olmaz. RTX 2060 Super ekran kartınızı eğer RX 6600 XT fiyatına satıp hiç para ödemeden RX 6600 XT veya RTX 3060 alabilirseniz değiştirilebilir. Aksi halde değiştirmeye gerek yok.tamamdır sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız benim elimde rtx 2060 super oc var sizce 6600xt geçtiğimde iyi olur mu?
Tamamdır.RTX 2060 Super varsa değiştirmenize gerek yok. Bence mantıklı olmaz. RTX 2060 Super ekran kartınızı eğer RX 6600 XT fiyatına satıp hiç para ödemeden RX 6600 XT veya RTX 3060 alabilirseniz değiştirilebilir. Aksi halde değiştirmeye gerek yok.
belki üstüne para eklersem 3060 ti alırım.RTX 2060 Super varsa değiştirmenize gerek yok. Bence mantıklı olmaz. RTX 2060 Super ekran kartınızı eğer RX 6600 XT fiyatına satıp hiç para ödemeden RX 6600 XT veya RTX 3060 alabilirseniz değiştirilebilir. Aksi halde değiştirmeye gerek yok.
RTX3060 kullandın mı? hayır. 3060 ile 2K 60fps Control oynadım, grafikler muazzamdı. Yine aynı şekilde Dying light 2 2K optimized ayarlarda RTX açık DLSS ile 60fps stabil oynanıyor. Kullanmadan yorum yapmayın, gerçekten aşırı komik oluyor.Sanki 3060ta rtx'i kullanmak çok mümkün de rtx'i bir artı olarak yazıyor millet.
Rtx teknolojisi 3060ta hiçbir işe yaramaz çöp. Fps emen bir teknolojiyi 3060 ta kullanamazsiniz. Ha gidip 15k bayılıp 1080p oyun oynarim diyorsanız olur tabii
Siz hangi ekran kartını öneriyorsunuz.RTX3060 kullandın mı? hayır. 3060 ile 2K 60fps Control oynadım, grafikler muazzamdı. Yine aynı şekilde Dying light 2 2K optimized ayarlarda RTX açık DLSS ile 60fps stabil oynanıyor. Kullanmadan yorum yapmayın, gerçekten aşırı komik oluyor.
Her oyunda güzel sonuç veriyor mu? tabi ki hayır. Ama sonuçta AMD de ki yazılımsal kıytırık RTX den fersah fersah ötede. İstersen git minecraft oyna, 3060 da ki RTX daha mı iyi? evet daha iyi mesele de bu zaten.
Kartı aktif olarak kullanmıyorum ama bahsettiğin fpsleri salladigini bilecek kadar kartı test ettim. Kaybol lütfen, kimin neyi deneyimleyip deneyimledigini mabadindan uydurma. 16 yaşında babanizdan dilendiginiz harclikla aldığıniz yeşil şeyin fanboyu oluyorsunuz.RTX3060 kullandın mı? hayır. 3060 ile 2K 60fps Control oynadım, grafikler muazzamdı. Yine aynı şekilde Dying light 2 2K optimized ayarlarda RTX açık DLSS ile 60fps stabil oynanıyor. Kullanmadan yorum yapmayın, gerçekten aşırı komik oluyor.
Her oyunda güzel sonuç veriyor mu? tabi ki hayır. Ama sonuçta AMD de ki yazılımsal kıytırık RTX den fersah fersah ötede. İstersen git minecraft oyna, 3060 da ki RTX daha mı iyi? evet daha iyi mesele de bu zaten.
16 yı 2 ile çarp yaşımı bulursun abicim. Ayrıca test ettim diye yalan atman da baya komikKartı aktif olarak kullanmıyorum ama bahsettiğin fpsleri salladigini bilecek kadar kartı test ettim. Kaybol lütfen, kimin neyi deneyimleyip deneyimledigini mabadindan uydurma. 16 yaşında babanizdan dilendiginiz harclikla aldığıniz yeşil şeyin fanboyu oluyorsunuz.
Benzer fiyattaysa tartışmaya bile gerek yok kesinlikle RTX3060.Siz hangi ekran kartını öneriyorsunuz.
Tamamdır bakacağım.16 yı 2 ile çarp yaşımı bulursun abicim. Ayrıca test ettim diye yalan atman da baya komik
Son zamanların klasik yalanı, KULLANMIYORUM AMA BİR ARKADAŞIMDAN, KUZENİMDEN ELİME GEÇTİ TEST ETTİM. Kullandığımız kartı, kullanmayanlardan öğrenecez komediye gel.
Benzer fiyattaysa tartışmaya bile gerek yok kesinlikle RTX3060.
Dostum sen kart alacağından emin misin anlamış değilim 10 kişiye sorsan 7si 6600xt der hala böyle şeyler yazıyorsunTamamdır bakacağım.
Reis ben böyle yazıyor çünkü herkes farklı bir şey diyor ben bakıyorum ben kesin kart alacağım herkesin fikrine bakıyorum.Dostum sen kart alacağından emin misin anlamış değilim 10 kişiye sorsan 7si 6600xt der hala böyle şeyler yazıyorsun
Birde yukarıdaki arkadaş mesela farklı demiş herkes memnun kaldığından bahşediyor bende fikir ediniyorum.Dostum sen kart alacağından emin misin anlamış değilim 10 kişiye sorsan 7si 6600xt der hala böyle şeyler yazıyorsun
Bak şimdi oyun oynayacaksan ben 6600xt bakardım çünkü 6600xt fsrdı galiba o teknoloji gelişmekte olan bir teknoloji ve gelişiyor 3060 bana göre alt seviyede sırf rtx teknolojisi var diye 3060 almazdım çünkü zaten rtx açtığın zaman fps düşüklüğü yaşıyorsunReis ben böyle yazıyor çünkü herkes farklı bir şey diyor ben bakıyorum ben kesin kart alacağım herkesin fikrine bakıyorum.
Birde yukarıdaki arkadaş mesela farklı demiş herkes memnun kaldığından bahşediyor bende fikir ediniyorum.
Dostum sen şimdi bunu diyorsun iyi güzel bu kartın hatası varmı birde stabil çalışıyormu genelde cs ve bf1-5 gta 5 oynuyorum.Bak şimdi oyun oynayacaksan ben 6600xt bakardım çünkü 6600xt fsrdı galiba o teknoloji gelişmekte olan bir teknoloji ve gelişiyor 3060 bana göre alt seviyede sırf rtx teknolojisi var diye 3060 almazdım çünkü zaten rtx açtığın zaman fps düşüklüğü yaşıyorsun
En başta şunu söyleyeyim Teknoloji şans işi diye bir şey var yalan yok ancak ne olursa olsun o ekran kartında sıkıntı varsa garantiye gönderir yenisini yollarlar sıkıntı etme bence elinde sonunda sana düzgün kart vermek zorundalarDostum sen şimdi bunu diyorsun iyi güzel bu kartın hatası varmı birde stabil çalışıyormu genelde cs ve bf1-5 gta 5 oynuyorum.