DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Epic bir an, bu mesajı kaydedeyim dursun kenarda tabi onaylıyorsan abi.
Epic bir an, bu mesajı kaydedeyim dursun kenarda tabi onaylıyorsan abi.
çok haklısın vallaha kardeşim elimde vardı saattım nvidia ya geçtim rtx candır bunu farkettim sürekli çökmeler vs yaşanıyor sizin ekran kartınız sorunlu diyen arkadaşlar garantiye götürüp baktırdım sorunsuz olduğu söylendi ki fps değerleri gayet iyiydi zaten ancak çökme sorunu geçmiyor yapamıyorsunuz sana da şimdiden geçmiş olsuın kardeşimŞu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
Her gün daha epik bir an yaşıyoruz bakalım bizi neler bekliyorEpic bir an, bu mesajı kaydedeyim dursun kenarda tabi onaylıyorsan abi.
nediyosun abiŞu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
Normalde bunun için garanti var ama burası Türkiye olunca işler değişiyor reiz. Servisler tamiri mümkün ürünlere bile iade değişim adına altında çöküyorlar kaç tane kart yolladım hep aynı senaryo, bir fan değiştirmek ne kadar zor? Fanı bozuk olanına bile iade kestiler. tabii ki de kabul etmedim hiçbirini.Garanti nedir, ne zaman kullanılır. Ekran kartımı garantiye göndermeli miyim? Bu soruları bir düşünün derim.
Onların da işine geliyor. Cidden şu ülkeden bıkmaya başladım.Normalde bunun için garanti var ama burası Türkiye olunca işler değişiyor reiz. Servisler tamiri mümkün ürünlere bile iade değişim adına altında çöküyorlar kaç tane kart yolladım hep aynı senaryo, bir fan değiştirmek ne kadar zor? Fanı bozuk olanına bile iade kestiler. tabii ki de kabul etmedim hiçbirini.
Şu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle