Ellerine sağlık hocam.Kardeşim senin sıkıntın şu;
İlk olarak üslup denen bir şey var herkese çok agresif yaklaşıyorsun öncelikle bunu düzelt ki insanlar sana yardım etmekten iğrenmesinler.
İkinci olarak da ne bir hata kodu atıyorsun ne hatayı düzgünce anlatıyorsun insanlar da doğal olarak bir çözüm bulamıyor sadece durumdan şikayet edip millete laf yetiştiriyorsun. Ayrıca senin kartının kusurlu olması (belki de kullanıcı hatası) o modelinin tamamının kusurlu olduğu anlamına gelmez markaya bile değil direkt modeli kötülemişsin bir de.
daha önceden mining yapılmış ya da sizin aldığınız malzeme problemli olabilir. Normalde performansı güzel bir ekran kartıBunu söyleyen milyonuncu kişisin ve ben bunu düzenli olarak yapıyorum. 10-20 farklı driverını denedim çözüm yok.
Kötü bin olabilir. Kartın boost hızı 6900xt' den bile fazla. 2460 MHz. Haliyle bu hızda stabil kalamamış olabilir.Adam kart çalışıyor oyun oynatmıyor diyor driver harici çözüm ne olabilir ki? Onu da denemiş zaten.
ben çok düşündüm bu ekran kartını ne kadar iyi bilmiyorum bilen varsa iyi yanı ve kötü yanlarını söyleyebilir miŞu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
Hocam AMD size gıcıklığına üretmiş olabilir kartı belki ! Gerçi sizde haklısınız dünya genelinde yapılan testler yalan söylüyor bu bilgiyi sayın Abdullah Hacıgül ile paylaşınız video içeriğini kaldırıp almayın pişman olursunuz adlı bir video yüklemesi yapılsınŞu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
tek diyebileceğim şey git grantiye yada salla git nvidia rtx 3060 al diyecemde malum fiyatlar . Kırmızı et 100 lira olmuşken bunada zam gelmezmiİnternette araştırdım her oyunda böyle hata alanlar varmış ama çözüm bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözüm hakkında bir fikriniz varmıdır ?
link alalımbilgi için saol 6600xt almaya gidiom