öyle kalsın hocam onunla işimiz yokGüç ayarlamayıyı fulleyeyimmi ?Alıntıyı görüntüle
isterseniz fulleyin hocam ama gerek yok bence. bende 5600xt kullanıyordum voltajla çözdüm sorunuBaşka birisi bayağı bir ayar yaptırdı onu fullememi istiyorda ondan soruyorum.
çıkmaz. ihtiyaç durumunda %20 daha fazla güç çekiyorBir sıkıntı çıkmaz değil mi ?
Yaptığım overclock profilleri kaydedilmiyor, birçok kişinin karşılaştığı bir sorunmuş. Çok dert etmiyorum.Valorantta çözdüm mesela. Artık atmıyor. Aynı zamanda driver beklemek de zamanımı aldı. Sürekli geri bildirimler gönderdim. Belki sorun başka kişilerde de varsa yeni güncellemelerde düzelir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende yazılımdan bahsediyorum dostum. Senin karşılaştığın hata neydi ?
Voltajı bu kadar düşürmemelisin, hiçbir verim alamazsın. Standart olarak 1150 mV veriyordur yükteyken, onu 1060-1070 civarlarına çekebilirsin.Başka birisi bayağı bir ayar yaptırdı onu fullememi istiyorda ondan soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde
o sorun sizde ar diye hepsi kötü olmuyor hocammŞu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
Garanti nedir, ne zaman kullanılır. Ekran kartımı garantiye göndermeli miyim? Bu soruları bir düşünün derim.Şu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle