Neler Yeni

Yardım Rx 6600xt satılır mı?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Merhaba arkadaşlar sizler daha iyi bildiğiniz için danışıyorum. Şuan elimde powercoolor Red Devil RX 6600 xt ekran kartı var.
Çok bilgim olmadığı için üzülüyorum. Bazıları diyor ooooo rtx daha iyi dlss 3.5 desteği var. AMD beş kuruş etmiyor diyorlar.
Sizce rx 6600 xt satılıp rtx 3060ti ekran kartı almak mantıklı mı?

Her bir yorumunuz benim için çok değerli
Şimdiden teşekkürler

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Enes Altunışık
Amd ekran kartında bir problem var mı? Driver problemleri gibi. Yoksa gayet güçlü kart. Nvidia kullanmak istiyorum diyorsan 3060ti çok kaliteli kart. Yani senin istediğin şeye göre değişir. Nvidia kart kullanmak istiyorsan mantıklı.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
mantıksız. gayet yeterli bir ekran kartı nvidiada 3060ti aldığında da fpslerin 5e katlanmayacak zaten

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd ekran kartında bir problem var mı? Driver problemleri gibi. Yoksa gayet güçlü kart. Nvidia kullanmak istiyorum diyorsan 3060ti çok kaliteli kart. Yani senin istediğin şeye göre değişir. Nvidia kart kullanmak istiyorsan mantıklı.
Driver sorunum yok tamamı ile çevre kaynaklı moralim bozuluyor. Sanki kartım bir şeye yaramiyormus gibi yorum yapıyorlar. Bu dlss çok mu önemli bir şey?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Driver sorunum yok tamamı ile çevre kaynaklı moralim bozuluyor. Sanki kartım bir şeye yaramiyormus gibi yorum yapıyorlar. Bu dlss çok mu önemli bir şey?
Hocam hic takilmayin valla. Eger ki kartta sikinti yoksa satip 3060ti gecmeye hic gerek yok. Ben amd ile sorunlar yasadigim icin bir daha yonelmem ama siz bir sorun yasamiyorsaniz gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem kartinizin modeli de cok iyi.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Kadir
Fsr 3 çıktı böyle çok bi anlamı kalmadı eskikleri olsada hem ellerinde 1650 olan adam 6600 xt ye mi kötü diyor güldürme.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Hocam hic takilmayin valla. Eger ki kartta sikinti yoksa satip 3060ti gecmeye hic gerek yok. Ben amd ile sorunlar yasadigim icin bir daha yonelmem ama siz bir sorun yasamiyorsaniz gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem kartinizin modeli de cok iyi.
Valla oyunlarda mükemmel FPS veriyor ultra ayarlarda. Ama yok AMD kötü ısınıyor yok dlls yok para etmez dediler moralimi bozdular neyse takmayacam onları teşekkür ederim bilgiler için

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Valla oyunlarda mükemmel FPS veriyor ultra ayarlarda. Ama yok AMD kötü ısınıyor yok dlls yok para etmez dediler moralimi bozdular neyse takmayacam onları teşekkür ederim bilgiler için
Bos konusmuslar. Hadi driverlar sorunlu, oyunlarda sikinti cikariyor deseler (yasadigim icin) tamam derimde isinmanin bir kere AMD, Nvidia olmasi ile alakasi yok. Siz takmayin hocam sorun yasamiyorsaniz hic gerek yok.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Bos konusmuslar. Hadi driverlar sorunlu, oyunlarda sikinti cikariyor deseler (yasadigim icin) tamam derimde isinmanin bir kere AMD, Nvidia olmasi ile alakasi yok. Siz takmayin hocam sorun yasamiyorsaniz hic gerek yok.
Valla elhamdülillah sorun yok sıkıntısız kullanıyorum teşekkür ederim yorumlar için

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Enes Altunışık
Sorunsuz kartsa değiştirmene gerek yok hocam. Amd driver sorunu dışında nvidiadan vram ve diğer konularda daha iyi. Dlss muhabbeti de gelişmekte olan bir durum. Kartınız gayet iyi, kullanmaya devam edebilirsiniz.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Efe
6800 veya 6800xt'e upgrade edilmeyecekse,, sırf nvidia diye diğer 8GB kartlara yönelmek ne derece doğru olur bilemeyiz yine de herkesin kendi görüşü kendi tercihi tabii ki fakat AMD 5 kuruş etmiyor diyenlere söylemek lazım 6800 ya da 6800xt ile henüz tanışmamış !

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Merhaba arkadaşlar sizler daha iyi bildiğiniz için danışıyorum. Şuan elimde powercoolor Red Devil RX 6600 xt ekran kartı var.
Çok bilgim olmadığı için üzülüyorum. Bazıları diyor ooooo rtx daha iyi dlss 3.5 desteği var. AMD beş kuruş etmiyor diyorlar.

Şimdiden teşekkürler
1.
{
değiştirmek istersen 7.5k ya 3070 ler var ama alıp bidaha değiştirmicem dersen bide 1080p de kullanıcaksan 3060 2. el daha iyi olur
}
2.
{
6600xt gayet güzel bir karttır ama amd de malesef bazen driver ve wattman hataları olabiliyor nvidia gerek teknoloji olsun gerek yazılım olsun amd den kat kat daha iyi oluyor
}
3.
{
en önemlisi teknoloji fsr 3 olarak bunlardan başlıyor ve malesef yeni çıktığı için biraz kalitede bozukluk var görüntü vb şeylerde bende nvidia yı seviyorum ama açıkcası değiştirmene gerek yok şuan
DesteklenenAMD Radeon RX 5700 ve üzeriNVIDIA GeForce RTX 2000 Serisi ve üzeri
ÖnerilenAMD Radeon RX 6000 Serisi ve üzeriNVIDIA GeForce RTX 3000 Serisi ve üzeri
}
4.
{
o kadar yazdım like at la
}

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,858
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Şimdiden teşekkürler
bende aynı dertten muzdaribim ama bilin bakalım napıyorum hiç takmıyorum onların dlssi varsa bizim Allahımız var (!)

Top Bottom