thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,140
Dandikse almayın arkadaşlar, size göre top seviye markalar hariç her psu dandik ne gariptir ki forumda en az şikayet açılan konu psu 
Hocam sizin elinizde patlamadı diye başkalarınındamı elinde patlamıyacak anlamadım yaniKullandım değil bu sisteme yeter. Sırf marka bilinmedik diye psu kötü olacak değil. Bitfenixe de kötü diyorlardı onu da kullandım oda iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandım değil bu sisteme yeter. Sırf marka bilinmedik diye psu kötü olacak değil. Bitfenixe de kötü diyorlardı onu da kullandım oda iyiydi
Kaç tane psu patlayan konu gördün forumda hocam. Psu öyle kolay patlayacak bir şey değil (mining psu hariç)Hocam sizin elinizde patlamadı diye başkalarınındamı elinde patlamıyacak anlamadım yani![]()
Rampage PSU lar çok patlıyor geçen arkadaşımin elinde patladı jdosjxkeKaç tane psu patlayan konu gördün forumda hocam. Psu öyle kolay patlayacak bir şey değil (mining psu hariç)
İşte onun giriş serileri çok dandikRampage PSU lar çok patlıyor geçen arkadaşımin elinde patladı jdosjxke
Ben no name kullanıyorum 9 yıldır onlar bile patlamio :}İşte onun giriş serileri çok dandik![]()
Hocam psu gamebooster olupta ekrana güç gelmeyen onlarca konu gördüm yada rampage anlamadığım kötü şeyi savunanıda ilk defa görüyorumKaç tane psu patlayan konu gördün forumda hocam. Psu öyle kolay patlayacak bir şey değil (mining psu hariç)
Hocam ne demişler insan elindeki malı kötülemek istemezHocam psu gamebooster olupta ekrana güç gelmeyen onlarca konu gördüm yada rampage anlamadığım kötü şeyi savunanıda ilk defa görüyorum
Sıcak fırsatlara atıldı zaten ama çok geride kalmış bu konuda hatırlatma olsunsıcak fırsatlara' da atılması gerekiyor bir çok insan burdan takip ediyor sistem ve genel indirimleri
Konuyu zaten sıcak fırsatlara açmış arkadaş.sıcak fırsatlara' da atılması gerekiyor bir çok insan burdan takip ediyor sistem ve genel indirimleri