Neler Yeni

Rx 6700 Vs Rtx 3060 Sistem Tercihi ?

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Arkadaşlar Eğer rx 6700xt Alırsam Bu sistemleri tercih ederim

Rtx 3060 Alırsam Bunları

Ramleei Rgb Yapip 125 Tl fazlaya ssd yi 1 tb yaparım gayet iyi olur ama aklıma takılan yani rx 6700xt almak istiyorum ama çok hata veriyo diyenler var bıktırdı diyenler var performans açısından rdr 2 god of war gibi oyunlarda 20 25 fps fazla veriyor valo cs gibi oyunlarda 100 150 fps yani göz ardı edilicek değerler değil aslında önceden aklımda hep bi 3060 sistem vardı ama bu sistemleride hörünce 6700xt çok daha güçlü bu sistemleri alıp kullanan veya bu ekran kartlarında ağrız hata gören varmı en büyük korkum bu yoksa 6700xt almayı düşünüyorum önerilerinizi yaşadıklarınızı uzun uzuna anlatın lütfen Bütçem Bunlara Bile Yetmiyo aslında 14 k civari bütçem ama biraz daha biriktimrye çalışıcam 16 ya çıkarıcam

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
6700xt, 3060 göre çok daha iyi ama memnun olan kadar sorun yaşayanda var. Elektronik malum şans işi. 2016'da GTX 960 yerine R9 380 tercih ettim daha ucuz ve güçlü olmasından dolayı ama son 1-2 senedir bıktırdı. Netflixdeyken şak diye siyah ekran yiyorum. Şahsen Gaming.Gen.TR'ye güvenebilsem 3060 lı sistemi alırım lakin çok şikayet görüyorum. Nasip olursa bende 3060'la nvidia tarafına geçeceğim bu sefer güç yerine stabillik tercihim olacak.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6700xt, 3060 göre çok daha iyi ama memnun olan kadar sorun yaşayanda var. Elektronik malum şans işi. 2016'da GTX 960 yerine R9 380 tercih ettim daha ucuz ve güçlü olmasından dolayı ama son 1-2 senedir bıktırdı. Netflixdeyken şak diye siyah ekran yiyorum. Şahsen Gaming.Gen.TR'ye güvenebilsem 3060 lı sistemi alırım lakin çok şikayet görüyorum. Nasip olursa bende 3060'la nvidia tarafına geçeceğim bu sefer güç yerine stabillik tercihim olacak.
Hmm Dediğiniz Doğru Bende Bunu Düşünüyorum Ama 6000 Serisinde Bu Sorunlar Baya Çözüldü Diye Duydum Tabi Halen Şikayetler var Ama önümüzdeki Dönemlerde Gelicek güncellemeler İle Bu Sorunlar Acaba tamamen Ortadan Kalkarmı ve Gamingentr Ye Biraz baktım şikayet vara felan sitenin tek kusuru kargolamayı geç yapması sanırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mücahit Uzunçam
işlemci olarak 5600 daha iyi bence amd seçilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantis alın bence b550mk var hem onuda şimdi farkettim

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
işlemci olarak 5600 daha iyi bence amd seçilmeli

mantis alın bence b550mk var hem onuda şimdi farkettim
Önemli Olan Ekran Kartının Hata Vermesi Fln Yoksa Bende Mantis Almayı Düşünüyordum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
Hmm Dediğiniz Doğru Bende Bunu Düşünüyorum Ama 6000 Serisinde Bu Sorunlar Baya Çözüldü Diye Duydum Tabi Halen Şikayetler var Ama önümüzdeki Dönemlerde Gelicek güncellemeler İle Bu Sorunlar Acaba tamamen Ortadan Kalkarmı ve Gamingentr Ye Biraz baktım şikayet vara felan sitenin tek kusuru kargolamayı geç yapması sanırsam
Evet kullananların %90ı 6000 serisinden memnun. Ama AMD'ye yazılım konusunda ne kadar güvenmemiz gerek bilmiyorum. Şahsen benim düzgün kart güncellemelerle bozuldu. Yükte 65i geçmeyen kart 1-2 yıldır 70-80 aralığında oyunlarda. Ama dediğim gibi teknoloji şans işi. Siteye de gelecek olursak alışveriş yapıp çok memnun olanda var olmayanda. Genelde dediğin gibi herkes kargoda memnuniyetsizlik yaşamış. Ben o siteden hiç alışveriş yapmadığım için kendi yorumumu katamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mücahit Uzunçam
bana kalırsa driver sorunları bi şekilde çözülür gerek elle gerek gelen güncelemelerle bunun içinde daha az performans veren bi pc almaya gerek yok

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Evet kullananların %90ı 6000 serisinden memnun. Ama AMD'ye yazılım konusunda ne kadar güvenmemiz gerek bilmiyorum. Şahsen benim düzgün kart güncellemelerle bozuldu. Yükte 65i geçmeyen kart 1-2 yıldır 70-80 aralığında oyunlarda. Ama dediğim gibi teknoloji şans işi. Siteye de gelecek olursak alışveriş yapıp çok memnun olanda var olmayanda. Genelde dediğin gibi herkes kargoda memnuniyetsizlik yaşamış. Ben o siteden hiç alışveriş yapmadığım için kendi yorumumu katamıyorum.
bana kalırsa driver sorunları bi şekilde çözülür gerek elle gerek gelen güncelemelerle bunun içinde daha az performans veren bi pc almaya gerek yok
Belki Sen Bilirsin Ben Pek Anlamıyorum Mücahit Arkadaşın Dediği Doğrumu yani driver sorunları çözülebilir mi ve bunun dışında sorunu varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mücahit Uzunçam
çözülür bence ki zaten %100 sorun vercek diye bişi yok belkide hiç sorun çekmiceksiniz biraz kumar işi ama 6700lü sistemi alırdım ben

ama nvidia alırsanız evet çok stabil sorunsuz çalışçak ama performansıda o kadar düşücek 6700lü sisteme göre

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
çözülür bence ki zaten %100 sorun vercek diye bişi yok belkide hiç sorun çekmiceksiniz biraz kumar işi ama 6700lü sistemi alırdım ben
Aslında Kimse Pek Bu Konuya Değinmiyo ama Araştırınca nvidia dada oluyo driver sorunları tabi amd ye oranla daha düşük

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Belki Sen Bilirsin Ben Pek Anlamıyorum Mücahit Arkadaşın Dediği Doğrumu yani driver sorunları çözülebilir mi ve bunun dışında sorunu varmı
6700xt kart kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür, gelen driver güncellemeleri de sorun yaşatmadı bana geldikçe güncellememe rağmen

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
Yani daha öncesinde memnun kaldığın bir driver sürümü varsa onu yükleyip güncellemessin. Aklıma gelen tek çözüm bu. Ya da amd nin güncelleme ile sıkıntıyı gidermesini beklersin. Malum benim kart eski olduğu için güncel tutuyorum yoksa oyunlarda felan sıkıntı oluyor. Ha birde wattman hatası alanlar var. Ben 1-2 senedir yaşıyorum bunu. Ama ilginçtir ki aynı kart kullanıp bu sorunu yaşayan da var yaşamayanda. Şansa bağlı sanırım.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
6700xt kart kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür, gelen driver güncellemeleri de sorun yaşatmadı bana geldikçe güncellememe rağmen
Ne Zamandır Kullanıyorsun sistemi nerden aldın hangi parçalar var biraz bilgilendirir misin lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,977
Üyeler
159,702
Son üye
KaanAydın37
Top Bottom