Yardım Rx 6700 xt alınır mı?

yaklaşık 6 aydır ASUS DUAL RX 6700 XT Kullanıyorum 1080 p de miss gibi kart oyle eski nesil falan dediklerine bakma . hikayeli oyunları miss gibi oynuyorum . ONLİNE oyunları zaten hava da karada oynuyoru. 8K ya almıstım. kutusu var garantisi yokdu. ming fln görmemiş.
bu tip kartlar da biraz CW sesi olur onuda kafana takma gayet normal.

ben de 2 yıldır powercolor rx6700xt reddevil kullanıyorum bu süreçte 4 kere sorun yaşadım 1.si windows update sonrası kartım 1700mhz de takılı kaldı daha üstünü görmüyordu yani(elle 2600mhz çalıştırabiliyordum ama sistemi kapatıp açınca aynı oluyordu) format ile çözdüm yine başka bir windows update sonrası oyun oynarken driver çöküp ayalar resetleniyordu ddu ile amd driverını silip tekrar bire bir aynı driveri kurdum düzeldi 3. de adrenaline 25.5 sürümünde bir günde 6-7- kere driver çöktü 25.4 ü kullandım 25.5 i es geçtim ha birde ben lightshot kullanıyordum programı updateledikten sonra yine driver çöktü ss alırken shareX e geçtim 2 yılda böyle 4 sorun ben karttan memnunum sadece 1 driver sürümünde sorun yaşadım 7000tl ye kutulu faturalı halde almıştım

R5 7600x ile beraber kullanıyorum, 2k ultrada cyberpunk oynatıyor daha ne yapsın ki, beklentimin çok çok üstünde performans veriyor benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,137
Son üye
4LPP
Geri